Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОСАО

Слика са деколтеом гарантује посао? Ево шта каже статистика

Ако жена одлучи да пошаље слику са деколтеом не сме да на слици носи и минић.

1616398871_Depositphotos_262002536_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Деколте се увек сматрао јаким женским адутом. Један је од начина да даме искажу своју заводљивост. Већина људи сматра да примерен деколте делује привлачније него кад претерате у откривању попрсја. Али где је граница између сексепилности и вулгарности?

Прочитајте још: Пословни хороскоп за март: Шкорпији паре, Стрелцу успех, а један знак се сели у други град

Стручњак за бонтон Вилијам Хенсон истиче да права дама никад неће открити све, а колико ће показати првенствено зависи од догађаја на који иде.

Ако откријете деколте, сакријте ноге!

- Ако ћете разоткрити деколте, немојте и све друге ерогене зоне, попут изреза на леђима или бутинама - саветује модна стилисткиња Карен Кеј. - Мушкарцима је секси када прикажете мали део себе, а не када све изложите.

Прочитајте још: ТРИ хороскопска победника године, а први су Рибе, које треба да се спреме за СПЕКТАКЛ

Ипак, једно истраживање спроведено у Француској пре неколико година је показало да "дубина" деколтеа може да олакша пут до новог радног места. Наиме, жене које су на конкурсу за посао послале фотографију са израженим попрсјем, имале су чак пет пута већу шансу да се запосле!

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas