Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Вереница је ПОНИЗИЛА моју колегиницу јер је није желела на венчању" - Да ли сам кретен што сам га отказао?

Планирање венчања укључује много напорног рада, али ако бисте питали брачне парове који део њиховог великог дана је изазвао највише свађа, они би несумњиво рекли листa гостију.

1630930726_Depositphotos_5827632_xl-2015.jpg
ФОТО: Депозит
Oglas

Са тако високим ценама венчања ових дана, парови су често приморани да доносе тешке одлуке о томе које пријатеље и чланове породице неће моћи да позову што, наравно, може довести до неких непријатних разговора.

То је управо оно што је један пар открио када су се сложили да обоје позову своје колеге - будући да су обоје већ неко време запослени и одлично се слажу са својим колегама.

Прочитајте још: ПЕТ НАВИКА жена које су УВЕК атрактивне!

Сви позвани осим једне колегинице

Ево где ствари постају зезнуте. Будућа млада, Ејми, рекла је да је била више него срећна што је њен вереник позвао све његове колеге, са изузетком једне жене по имену Тали, која је блиски пријатељ са њеним  дечком.

Будући младожења није могао да наслути да вереница неће испоштовати договор. Када је дошао на посао, сачекало га је непријатно изненађење.

"На моје питање зашто, рекла је да је једноставно не воли и сматра да је наше пријатељство непријатно, рекавши да мисли да је Тали тип особе која покушава да анимира заузете мушкарце и буде у центру пажње", објаснио је мушкарац на Редитовој страници Да ли сам ја кретен? форуму.

Фото: Депозит

"Након што су још мало разговарали да виде одакле јој идеја, показало се да се то не заснива на ничему другом осим на Талином изгледу, јер је чак и Ејми признала да је Тали увек врло љубазна према њој. Али ипак, Ејми је одлучна да Тали неће доћи на венчање и рекла да чини је несигурном. “

Човек је рекао да је "Ејми лепа жена", па не може да разуме зашто би се осећала тако несигурно због једне од његових пријатељица, али се ипак сложио да је не позове, само ако јој то може рећи лично, пре него што поделе позивнице.

"Жене попут вас нису добродошле"

Недељу дана касније, човек је кренуо на посао и одмах је знао да нешто није у реду, јер је Тали одбила да разговара с њим, а и остале колеге су је игнорисале. Након што је више пута покушао да је упита шта није у реду, човек је одлучио да позове Талиног дечка да пита шта је било, али наишао је на сарказам.

"Испоставило се да је неколико дана раније Ејми дошла на мој слободни дан са посла са позивницама (нисам имао појма да их је чак и направила) и уручила свима позивнице испред Тали, а затим рекла Тали да није позвана, "жене попут вас нису добродошле", што је изазвало сугестије да је то моја љубавница, објаснио је мушкарац.

"Од тада су је малтретирали неки момци на послу, а жене избегавале. Сада тражи други посао."

Ова љубоморна, осветољубива жена показала вам је ко је. Ејми није невероватна жена, она је ситна, злобна особа која вам је учинила фантастичну услугу. 

Отказано венчање

Није изненађујуће што је био бесан када је сазнао шта му је вереница урадила иза леђа, рекавши јој: "Ако ћемо се заиста венчати, провери своју несигурност и одрасти."

Од свађе, човек се одселио код пријатеља, а планови за венчање су отишли на паузу - будући младожења се питао да ли заиста могу да наставе са венчањем.

"Ејми је насилник, хировита и љубоморна жена. Не могу замислити да ово урадим некоме на месту где ради. Или игде. Трчите", упозорио је један корисник Редита.

У међувремену, други је написао: "Ова љубоморна, осветољубива жена показала вам је ко је. Ејми није невероватна жена, она је ситна, злобна особа која вам је учинила фантастичну услугу. Учините оно што је најбоље за вашу будућност."

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas