Oglas
· · Komentari: 0
MISTERIJA

NJegova smrt i posle 23 godine je prava misterija: Pevač skočio sa mosta, a telo nikada nije pronađeno

Pevač je pre 24 godine skočio sa mosta.

1603100093_dusko.jpg
Foto: YouTube printscreen / misko53
Oglas

Dušan Kostić, bio je popularni pevač narodne muzike, a 13. maja 1996. godine, odlučio se da sebi oduzme život, skokom sa Pančevačkog mosta.

Pročitajte još: Godinama se leči od raka, a sada je Marina Tucaković progovorila o PROGNOZAMA LEKARA

Smrt popularnog pevača i dalje je misterija za sve, a o detaljima se i dalje priča. Jedini očevidac skoka s mosta bio je radnik ŽTP Saša Veljković, koji je policiji rekao da ipak nije siguran da je čovek koji je tog dana izvršio samoubistvo zapravo pevač. Kostićevo telo nikad nije pronađeno i to je bio dovoljan povod za gradske priče. Prema jednoj verziji, Duško je ubijen, a njegovo samoubistvo je inscenirano da bi se zločin prikrio. Bilo je i onih koji su verovali da je pevač bio u depresiji kada se ubio jer nije mogao da vrati slavu. Treća verzija, pak, sigurno je i najčudnija - Duško je sam inscenirao samoubistvo, nakon čega je pobegao u inostranstvo zbog ogromnih dugova.

Dušanova supruga Nevenka i ćerke tvrdile su da mnogo toga ne razumeju: - U celom slučaju ima mnogo nelogičnosti. Jedini svedok navodnog samoubistva nije siguran da je to bio Duško. On je izjavio da je samo video nekog čoveka kako skače -  otkrila je Nevenka svojevremeno i dodala da je na  mestu nesreće pronađena Duškova torbica sa ličnim dokumentima.

- I taj deo je obavijen sa mnogo tajni. Torbica i dokumenta su bili potpuno suvi, a njegovo telo nikada nije pronađeno -  rekla je supruga pokojnog pevača, koja nikada nije želela mnogo da detaljiše na tu temu.

Pročitajte još: Šokantna ispovest Suzane Mančić: Rodila sam MRTVO DETE

Inače, nekoliko dana nakon tragedije na adresu gospođe Nevenke, ali i adresu kuće Duškovih roditelja u Leskovcu i žene s kojom je živeo poslednje dane stiglo je kratko pismo u kojem je pisalo: - Mnogo vas volim, oprostite mi. Nije bilo ni potpisa ni pečata na koverti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas