Oglas
· · Komentari: 0

IZAŠLI U JAVNOST: Princ Hari i Megan Markl ZAGLJENI U NJUJORKU, poslali poruku svim dušebrižnicima! (FOTO)

Princ Hari i Megan Markl držali su se za ruke na svom prvom javnom događaju otkako više nisu članovi kraljevske porodice, sa iznenadnim nastupom u NJujorku.

1632473964_pjimage.jpg
FOTO: Profimedia
Oglas

Par je u poseti "Velikoj jabuci" i u suboti će se pojaviti na događaju u Central Parku. Iskoristivši svoje putovanje, oni su danas posetili najvišu zgradu grada - novi Svetski trgovinski centar, izgrađen na mestu nekadašnjeg Svetskog trgovinskog centra i njegovu opservatoriju.

Pročitajte još: Ona je bila njegova NAJVEĆA LJUBAV: Supruga preminulog glumca Nenada Nenadovića je prava lepotica, zajedno su od 1994. godine! (FOTO)

Uklopili stajling

Princ Hari je stigao ruku pod ruku sa Megan obučenom u potpuno crnu odeću, uključujući i ono za šta se misli da je kaput firme Emporio Armani, sa odgovarajućim crnim štiklama Akvazura i kosom svezanom u punđu. Hari je nosio crno odelo.

Sastali su se sa gradonačelnikom NJujorka Bilom de Blaziom, njegovom suprugom Šarlin MekKrej i njihovim sinom Danteom. Takođe su se sastali sa guvernerkom NJujorka.

Još nije poznato o čemu su razgovarali tokom jutarnjeg sastanka. Smatra se da je njihova mračna odeća izabrana zbog posete spomeniku 11. septembra. Dok su se slikali na osmatračnici, Megan je upitana da li uživa u poseti NJujorku, a ona je odgovorila: "Divno je vratiti se, hvala." Kada je sastanak završen, Hari i Megan su se uhvatili za ruke dok su hodali do Memorijalnog centra 11. septembra u blizini.

Već neko vreme se govori u javnosti da Hari i Megan i nisu u najboljim odnosima i da Hari često ostavlja suprugu samu sa decom. Budući da su sve vreme držali za ruke, grlili i bili nasmejani, poslali su jasnu poruku svim dušebrižnicima koji su širili glasine o njihovom razvodu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas