Oglas
· · Komentari: 0

SVAKA REČ JE SUVIŠNA: Nikad viđena fotografija Suzane Jovanović i Saše Popovića (FOTO)

Poznati par važi za jedan od najskladnijih na našoj javnoj sceni

1692095495_Foto-Ataimages-Sasa-Popovic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Saša Popović i Suzana Jovanović su već dve decenije u srećnom braku i važe za jedan od najskladnijih parova sa naše javne scene.

Saša je važio za velikog zavodnika pa je Suzana zbog toga imala predrasude o njemu.

- Pisalo se da je Sale zavodnik. To kad vidim izađu mi rogovi. Imala sam predrasude prema njemu, i ono što sam čitala me je izluđivalo. Napravila sam gard, rekla sam u tom košu me nećeš naći - rekla je Suzana jednom prilikom.

Saša je rekao da je Suzana odmah unela vedrinu u njegov život i da mu se svidela na prvi pogled.

- Čim sam video Suzanu onako lepu, zgodnu i nasmejanu, unela je neku vedrinu u moj dotadašnji pomalo monoton život. Nijednog trenutka nisam razmišljao da li treba da otpočnemo zajednički život. A to da sam zavodnik, to je već izvikana stvar, mislim da su tome doprineli mediji - rekao je on za domaće medije. 

Suzana je na kraju pala na njegovu dobrotu, a jedan gest ju je posebno oduševio.

- Morala sam na svadbu u Jagodinu, a nisam imala prevoz, a nikada nisam nikog slagala, obećala sam da ču doći... I šta ću setim se Saleta, pošaljem poruku na pejdžer i kažem da imam problem, On je rekao da će doći po mene. Obradovala sam se kao dete, nisam mogla da verujem da će čovek da ostavi svoje obaveze i da dođe još u Jagodinu da me vozi. Naravno, ja se oduševim gestom i pažjom koju mi je poklonio - rekla je Suzana Jovanović.

Na internetu je isplivala njihova zajednička fotografija na kojoj je Suzana u poodmakloj trudnoći, a Sale je drži oko struka. Na slici se vidi koliko su zaljubljeni i srećni, pa je zbog toga izazvala veliku pažnju javnosti. 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas