Oglas
· · Komentari: 0

"Niko još nije video bebu": Saša Popović otkrio šta će da kupi Marijnom sinu kada ode na babine

Saša Popović je otkrio da li će mu Suzana pomoći u odabiru poklona za bebu

1708596999_Foto-Ataimages.rs-Marija-i-Sasa.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Marija Šerifović postala je majka krajem prošle godine uz pomoć surogat majke, a kreativni direktor "Granda" Saša Popović, otkrio je da li je video pevačicinog naslednika.

- Nisam. Niko još nije video bebu - počeo je Popović i dodao:

- Marija je rekla kad se budemo sastali danas, da će se dogovoriti sa svakim ponaosob da dođemo na babine.

A kada je poklon za dečaka u pitanju, Popović je rekao da je za to zadužena njegova žena.

- Suzana naravno odlučuje o tome. Što se tiče oblačenja, to odlučujem sam, ne žena. Pa kod Marije mogu da idem u patikama, kad znam da će me dočekati u patikama - rekao je on.

Život joj se promenio iz korena

Marija je, podsetimo, nedavno istakla koliko joj se život promenio otkako je postala majka, te je na svom Instagram storiju podelila jaku poruku.

- Bože, hvala ti! Hvala ti na ovim malenim rukicama. Jedan zaista vidi sve i verujte mi svakome od nas sve dođe po zasluzi. Tek sada, tek danas kada imam 39 godina mogu sebi reći da su mi i srce i duša u potpunom spokoju jer je konačno sve došlo na svoje mesto - pisala je Marija na mrežama.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas