Oglas
· · Komentari: 0

"NA ŠTA TO LIČI?": Velika svađa Saše Popovića i Cece - pale teške reči

Pogledajte zbog čega je došlo do sukoba Saše Popovića i Svetlane Cece Ražnatović

1707743248_Foto-Ataiamges.rs-Ceca-i-Sasa.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

U muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" često bude tenzije na pretek, pogotovo zbog glasanja članova žirija.

Neretko dolazi zbog žestokih svađa između njih, a sada su u ovoj emisiji zaratili Saša Popović i Svetlana Ceca Ražnatović, a sve je krenulo od zamerke Marije Šerifović na to kako Ceca i Viki Miljković glasaju.

- Ja punih osam godina glasam onako kako mislim, za razliku od mnogih ovde. Ja se ovde ni sa kim ne grlim, ne ljubim, sa svim kolegama sam u dobrim odnosima. Ove glasam kako čujem, tako glasam. Amin - rekla je Marija, na šta se Saša odmah ubacio:

- Ovde ti je klan, to svi znamo, Viki i Ceca - dodao je on, na šta je Ražnatovićka pobesnela, te je ustala sa stolice i počela da urla na kreativnog direktora "Granda".

- Ovo stvarno nema smisla, majke mi. To je jako ružno što si sad rekao. To je jako ružno što si sad rekao. Na šta to liči? - besnela je Ceca.

- Udari mu šamar - ubacila se Viki.

Saša je potom otkrio šta Marija radi u pauzama.

- Ti prva dođeš kod mene za sto kada je pauza i pričaš o klanovima i kažeš da nema smisla kako glasaju Ceca i Viki - rekao je Popović, na šta je Marija rekla:

- Ti sad lažeš! Ali činjenica je da sve vreme glasaju jedna za drugu.

Ražnatovićka je nastavila da urla na Popovića, te je istakla da i ona, kao i svi, ima pravo da glasa kako ona želi, bez da je iko od kolega proziva zbog njenih glasova.

- Ja uopšte ovde ne komentarišem druge klanove. Niti me interesuju. Kao što Marija kaže, glasa za koga ona hoće, to je njeno apsolutno pravo. I moje apsolutno pravo da ja glasam za koga hoću. Ne vidim da sam za ove tri godine nekog kandidata uvredila, rekla ružnu reč ili saplela preko glasova. To je moje pravo kome ću dati glas. I niko nema pravo da me zbog toga proziva na ružan način. Stojim svojim imenom i prezimenom u ovom formatu ovde i pokazujem se kako ja želim da se pokažem. Od sada mogu svima da dajem glasove, jer ja tako čujem i to je moje pravo - govorila je.

- Sale kralju, hvala Bogu da si izazvao reakciju Svetlaninu da viče, da se dere, da napada. To, Ceco. Tri godine ja čekam to - rekao je Popović.

- Ja se samo branim od niskih napada ovde. Znači ovde svako ima pravo i brani se svojim pravom, a ja nemam pravo - završila je Ceca.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas