Oglas
· · Komentari: 0

"SVAKIM DANOM MI JE SVE TEŽE": Slađa Alegro se rasplakala usred emisije zbog bliske osobe koju je izgubile

Pevačica Slađa Alegro je pretrpela gubitak voljene osobe sa kojim se nikada nije pomirila

1714726295_sladja-alegro.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Slađa Alegro rasplakala se usred emisije, a sve zbog jednog pitanja koje joj je uputila voditeljka.

Slađa je, naime, jednom prilikom pustila suze pred kamerama, jer se prisetila velikog gubitka.

Voditeljka je tad pitala Slađu da li joj nešto u životu fali, a pevačicin odgovor dirnuo je mnoge.

- Fali mi neko u životu, otac mi stvarno puno fali... Kako koji dan ide sve mi je nekako teže, ali ovako materijalno, to nikako... I kad se ima i kad se nema, ima se - pričala je Slađa tokom gostovanja u emisiji "Grand Magazin" i dodala:

- Ja sam poprilično emotivna i čini mi se da taj njegov odlazak još nisam sažvakala, bude mi žao samo što unuku nije video.

Podsetimo, Slađa Alegro ima ćerkicu Milu, a ne krije koliko uživa u ulozi mame.

- Krenuli smo u vrtić i jako smo srećni, majka joj nije baš nešto srećna, ali ona jeste. Suprug kaže da sam blesava, ali mislim da većina majki tako reaguje. Treba da bude u kolektivu, sa decom, da se druži i njoj je mesto sa svojim vršnjacima - rekla nam je pevačica ranije.

- Ona će sada četiri godine i zasita je bilo vreme, ali ja sam to odlagala. Kada kažete vrtić, pa osnovna škola, pa srednja, meni bude žao, jer volela bih da što duže budu deca i da nemaju nikakve obaveze, a sa ovim sve to kreće - obajasnila je Slađa tom prilikom.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas