Oglas
· · Komentari: 0

Četiri horoskopska znaka koja će PLIVATI u novcu: NJima će 2024. godina doneti finansijsko obilje

Pogledajte da li ste među ovim srećnicima

1703596557_Foto-Shutterstock-novcani-horoskop.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

U astrološkom svetu 2024. godina donosi svoje posebne izazove i prilike, a neki znakovi zodijaka će se posebno istaći svojom sposobnošću, ili nesposobnošću, da upravljaju finansijskim obiljem. Evo koji će se znakovi u 2024. godini naći u situaciji "ne znam gde s lovom" i zašto.

Bik

Bikovi, poznati po svojoj ljubavi prema luksuzu i udobnosti, mogli bi se 2024. godine naći u situaciji u kojoj novac teče u njihove ruke brže nego što mogu da ga troše. Uz Jupiterov blagoslov u njihovom finansijskom sektoru, Bikovi će možda teško pratiti kuda ide sav novac, posebno s obzirom na njihovu sklonost prema skupocenim užicima i kvalitetu koji se plaća.

Lav

Lavovi, uvek u centru pažnje, mogu očekivati da će 2024. godina biti puna finansijskih uspeha, posebno na poljima koja uključuju javni nastup i kreativnost. Međutim, Lavovi mogu lako postati preplavljeni obiljem i potrošiti na načine koji su jednako dramatični kao i oni sami - od raskošnih zabava do luksuznih putovanja.

Vaga

Vage, koje teže ravnoteži i harmoniji, mogu se 2024. godine naći u situaciji gde im novac dolazi sa svih strana, ali neće znati kako da ga najbolje iskoristi. NJihova prirodna sklonost lepoti i estetici može ih navesti na preterane troškove u umetnost, modu i dizajn, ostavljajući ih u dilemi kako najbolje rasporediti svoje finansijske resurse.

Strelac

Strelci, poznati po svojoj avanturističkoj prirodi, mogu se 2024. godine naći u situaciji u kojoj novac dolazi brzo, ali i odlazi brzo. NJihova sklonost istraživanju i uživanju u životu može ih dovesti do situacija u kojima će novac trošiti na impulsivna putovanja, obrazovanje i filozofske avanture, često ne znajući kako najbolje upravljati tim obiljem.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas