Oglas
· · Komentari: 0

Četiri horoskopska znaka koje će PRATITI SREĆA U OKTOBRU: Sve će im ići kako požele

Ovim znacima sledi niz pozitivnih promena u oktobru

1695020778_shutterstock_1810976779.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Oktobar samo što nije stigao, donoseći sa sobom šarenilo jesenjih boja, sveži miris lišća i obećanje sreće za određene horoskopske znakove.

Dok se priroda priprema za svoj prelazak u hladnije dane, astrolozi tvrde da će neki srećnici doživeti pravu eksploziju pozitivnih događaja u ovom mesecu. Otkrijmo koji su to srećni znakovi i šta im oktobar nosi!

Strelac (22. novembar - 21. decembar):

LJubavna harmonijaStrelčevi, oktobar će vam doneti duboku emocionalnu harmoniju u ljubavi. Ako ste u vezi, odnos s partnerom će postati još čvršći, dok će slobodni Strelčevi privući posebnu osobu koja će doneti radost u njihov život. Ovo je vreme za otvaranje srca i izražavanje ljubavi prema voljenim osobama.

Ovan (21. mart - 19. april): Povišica i uspon na poslu

Ovnovi, spremite se za uspešan oktobar! Planete vam naklonjene donose povoljne okolnosti za napredak na poslu. Možda ćete dobiti očekivanu povišicu ili priznanje za vaš trud. Ne oklevajte da se istaknete i preuzmete inicijativu, jer su vaše vođstvo i energija ključni faktori za uspeh ovog meseca.

Blizanci (21. maj - 20. jun): Neočekivani susreti i avanture

Blizanci, očekujte da će vam oktobar doneti uzbuđenje i neočekivane susrete. Možda ćete upoznati zanimljive ljude ili se ponovno povezati sa starim prijateljima. Ovo je vreme za nove avanture i otvaranje prema novim iskustvima. Putovanja i komunikacija će biti naglašeni, pa iskoristite šanse za širenje svojih horizonta.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar): Finansijski prosperitet

Vage, pripremite se za pozitivne promene u finansijskom sektoru. Oktobar će vam doneti mogućnost za rastuću dobit i poboljšanje vašeg budžeta. Ovo je odlično vreme za pametno upravljanje novcem i razmatranje dugoročnih investicija. Vaša diplomatija će vam pomoći da pregovarate o boljim uslovima i dogovorite unosne poslove.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas