Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Четири хороскопска знака које ће ПРАТИТИ СРЕЋА У ОКТОБРУ: Све ће им ићи како пожеле

Овим знацима следи низ позитивних промена у октобру

1695020778_shutterstock_1810976779.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Октобар само што није стигао, доносећи са собом шаренило јесењих боја, свежи мирис лишћа и обећање среће за одређене хороскопске знакове.

Док се природа припрема за свој прелазак у хладније дане, астролози тврде да ће неки срећници доживети праву експлозију позитивних догађаја у овом месецу. Откријмо који су то срећни знакови и шта им октобар носи!

Стрелац (22. новембар - 21. децембар):

Љубавна хармонијаСтрелчеви, октобар ће вам донети дубоку емоционалну хармонију у љубави. Ако сте у вези, однос с партнером ће постати још чвршћи, док ће слободни Стрелчеви привући посебну особу која ће донети радост у њихов живот. Ово је време за отварање срца и изражавање љубави према вољеним особама.

Ован (21. март - 19. април): Повишица и успон на послу

Овнови, спремите се за успешан октобар! Планете вам наклоњене доносе повољне околности за напредак на послу. Можда ћете добити очекивану повишицу или признање за ваш труд. Не оклевајте да се истакнете и преузмете иницијативу, јер су ваше вођство и енергија кључни фактори за успех овог месеца.

Близанци (21. мај - 20. јун): Неочекивани сусрети и авантуре

Близанци, очекујте да ће вам октобар донети узбуђење и неочекиване сусрете. Можда ћете упознати занимљиве људе или се поновно повезати са старим пријатељима. Ово је време за нове авантуре и отварање према новим искуствима. Путовања и комуникација ће бити наглашени, па искористите шансе за ширење својих хоризонта.

Вага (23. септембар - 22. октобар): Финансијски просперитет

Ваге, припремите се за позитивне промене у финансијском сектору. Октобар ће вам донети могућност за растућу добит и побољшање вашег буџета. Ово је одлично време за паметно управљање новцем и разматрање дугорочних инвестиција. Ваша дипломатија ће вам помоћи да преговарате о бољим условима и договорите уносне послове.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas