Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za sredu 3. april: Vage očekuje značajan susret sa starijim muškarcem, a Lavove dobre vesti iz inostranstva

Pogledajte kako će vam zvezde biti naklonjene danas

1712125085_Ftoo-Shutterstock-horoskop.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Sa Mesecom blizu Plutona u astrološkoj kući društvenog života, imate pomoć i podršku uticajnih prijatelja. Možete da monetizujete svoje poslovne ideje. Aspekt sa Neptunom, u prepodnevnim satima, čini vas sklonim zabludama.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec blizu Plutona u astrološkom polju karijere, pod uplivom Sunca iz polja tajni, donosi vam uvećanje prihoda preko honorarnog ili paralelnog poslovnog aranžmana. podstiče vašu ambiciju čineći vas energičnijim kada se radi o ulaganju u privatni biznis.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Ulazak Meseca u Vodoliju, gde ga je dočekao Pluton, donosi vam zaradu preko poslova sa strancima. Pozicija Sunca (simbola osobe na položaju), koje upravlja vašom logikom, pomaže vam u realizaciji nekog plana. Sumnjate u iskrenost voljene osobe.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec blizu Plutona u osmoj astrološkoj kući, donosi vam vest o novcu preko partnerskog posla. Aspekt sa Suncem, vladaocem vašeg poslovnog ali i ljubavnog života, nagoveštava iznenadni susret sa šarmantnom osobom.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Zbog Meseca blizu Plutona u kući partnerskih odnosa, kojim vladaju Uran i Saturn, budite spremni na kompromise i u ljubavi i u poslu. Sekstil sa vašim vladaocem Suncem, donosi vam dobre vesti iz inostranstva ili sa fakulteta. Nervoza.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Konjukcija Meseca i Plutona donosi vam uvećanje zarade i mogućnost dogovora o novom poslu, preko prijatelja ili stranaca.Pazite šta izjavljujete i potpisujete. Napet aspekt sa Neptunom, podstiče nervozu i konfuziju kod vašeg ljubavnog partnera.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec, koji upravlja vašom karijerom blizu Plutona u astrološkom polju ljubavi, donosi mladim Vagama susret sa starijim muškarcem, koji je dosta posvećen poslu. Novac vam pristiže preko privatnog i biznisa sa nekretninama.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Sa Mesecom u Vodoliji, blizu vašeg vladaoca Plutona, simbola dominacije, mogući su problemi u komunikaciji sa emotivnim partnerom. Napet aspekt sa Neptunom upozorava na dodatni oprez sa pravnom dokumentacijom. Vanredni troškovi.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec blizu Plutona u astrološkoj kući biznisa, trgovine i intelekta, novembarskim Strelcima donosi uvećanje prihoda preko saradnje strancima. Imate utisak da voljena osoba nešto krije od vas. Provodite više vremena sa prijateljima. Glavobolja.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Sa konjunkcijom Plutona i Meseca, koji upravlja partnerskim odnosima, želite da ispunite očekivanja i poslovnih saradnika i voljene osobe. Napet aspekt sa Neptunom, opominje na oprez sa dokumentima. Susret sa nekim koga poznajete preko posla.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec blizu Plutona u vašem znaku, donosi vam uvećanje prihoda preko prijatelja i saradnje sa strancima. Trebalo bi da budete tolerantniji prema saradnicima i kolegama. LJubavni partner vam priprema prijatni iznenađenje. Glavobolja.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Sa Mesecom blizu Plutona u Vodoliji, želite da se drugačije organizujete i na poslu i u privatnom životu. Izazovan aspekt sa vašim vladaocem Neptunom, nagoveštava mogućnost kontakta ili romantičnog susreta sa starom simpatijom. Više se odmarajte.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas