Oglas
· · Komentari: 0

DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 15. FEBRUAR: Ovan napet, Lav da se pazi ljubomornih scena, Strelca očekuju vanredni troškovi

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za četvrtak 15. februar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će da vas služi zdravlje...

1707978444_8095dd8ff7545a5934c68ebb0efc12eff499773a.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Napeti aspekti Meseca u Biku sa planetama biznisa, novca i više sile, čine vas sklonim pogrešnim zaključcima i pravljenju nerealnih planova. Voljena osoba pruža vam podršku u poslu i preuzima praktične obaveze na sebe. Nervna napetost.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Sa Merkurom, planetom logike u polju kontakata sa strancima i Mesecom u Biku, vaše odluke su pod većim uticajem emocija. Partnerova ljubomora uzrok je problema koji žene Bikovi imaju emotivnoj vezi. Pokušajte da obuzdate potrebu za kupovinom.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u astrološkoj kući tajni pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, simbolom flerta, donoseći vam dinamičan dan u kome ćete sresti nekoga ko stiže iz drugog grada. Promena planova. Ponašanje jednog prijatelja će vas razočarati.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Napet aspekt između Merkura, simbola biznisa i Meseca u astrološkoj kući neočekivanih situacija nepovoljno utiče na realizaciju već dogovorenih poslovnih aranžmana. Izbegavajte rasprave sa Ovnovima, Jarčevima i Škorpijama.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Izazovni aspekti Meseca, između Jupitera i Urana, sa Merkurom, koji upravlja vašim poslom, donosi vam vanredne troškove i probleme sa ugovorima. Pozicija planeta sukoba i strasti, izaziva ljubomorne scene sa partnerom.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Aspekti vašeg vladaoca Merkura i Meseca blizu Jupitera, čine vas sklonim nelogičnim zaključcima i donošenju pogrešnih odluka. Problemi sa saradnicima i dokumentacijom. Dobro razmislite o ponudi koju ste dobili od osoba koje žive u inostrtanstvu.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Sa vašim vladaocem Venerom, planetom šarma, koja samo što nije "zakoračila" u Vodoliju, raste vaša popularnost. Zauzete Vage očekuju rasprave sa partnerom zbog njegove posesivnosti.Mesec blizu Jupitera opominje da izbegavate nepotrebne troškove.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Vaši vladaoci Mars i Pluton, simboli akcije i novca, obrazuju napet aspekt sa Mesecom i Jupiterom u astrološkom polju partnerstva, zbog čega ćete morati da se makar privremeno prilagodite novim okolnostima i u ljubavnom i u poslovnom odnosu.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Konjunkcija Meseca i vašeg vladaoca Jupitera čini vas sklonim preterivanju ali napet aspekt sa Marsom i Plutonom, upozorava na vanredne troškove. Pozicija Merkura donosi vam trzavice sa voljenom osobom. Čuvajte se u saobraćaju.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Merkur, planeta biznisa, pravi kvadrat sa Mesecom u Biku, donoseći vam probleme sa poslovnim dogovorima, ali i sa ljubavnim partnerom. Dobar aspekt sa vašim vladaocem Saturnom, nagoveštava romantičan susret sa jednim Rakom.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec danas "pretiče" Jupiter i ide prema vašem vladaocu Uranu u astrološkoj kući privatnosti, donoseći vam nove poslovne ideje, ali i turbulencije na emotivnom planu. Pozicija Merkura, odgovornog za vaš ljubavni život, donosi rasprave.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Merkur, koji upravlja vašim emotivnim životom, pravi napet aspekt sa Mesecom blizu vašeg suvladaoca Jupitera, čineći vas sklonim raspravama. Izazovna pozicija Marsa i Plutona upozorava na raskid ili privremeni prekid kontakta sa partnerom.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas