Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za nedelju 21. januar 2024. godine: Vodolije očekuje zanimljiv susret, a Lavove rasprave sa članovima porodice

Pogledajte kako će vam zvezde btii naklonjene poslednjeg dana u nedelji

1705822213_Ftoo-Shutterstock-horoskop-danas.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i za Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Planeta moći i bogatstva, Pluton, koji upravlja vašim znakom i finansijama, danas se pridružio Suncu u 11. astrološkom polju, donoseći vam novac i podršku osobe na položaju u vezi sa realizacijom vašeg cilja. Susret sa mlađom osobom na kraćem putu.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Pluton, koji upravlja vašim odnosima i sa ljubavnim i sa poslovnim partnerom, ulazi u astrološku kuću karijere, gde se već nalazi Sunce, donoseći vam novac i mogućnost napredovanja na poslu. Romansa s nekim koga znate preko službenih kontakata.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Današnji ulazak Plutona, simbola moći i novca, u vaše astrološko polje inostranstva, majskim Blizancima omogućava početak realizacije plana o kome odavno maštaju. Vodite više računa o dokumentima. LJubavni partner nije iskren prema vama.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Pluton, vladalac vaše pete astrološke kuće, danas ulazi u Vodoliju, donoseći vam šansu za sticanje većih prihoda preko kreativnih i zanimanja koja imaju veze sa sportom. Pozicija Meseca donosi vam tajnu romansu preko društvene mreže.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Ulazak Plutona, simbola moći, novca ali i strasti, u astrološku kuću partnerskih odnosa, slobodnim, julskim Lavovima donosi mogućnost upoznavanja sa harizmatičnom osobom. Zauzeti Lavovi trebalo bi da izbegavaju rasprave u domu i porodici.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Ulazak Plutona u vaše astrološko polje svakodnevice i zdravlja, gde je juče već ušlo Sunce, donosi vam tenziju na poslu i mnogo obaveza. Mlađa osoba koju poznajete preko posla, trudi se da privuče vašu pažnju. Osetljiv nervni sistem.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Ulazak Plutona, vladaoca vaših odnosa sa poslovnim ali i ljubavnim partnerom, u petu astrološku kuću, septembarskim Vagama donosi uspeh i novac preko kreativnih i zanimanja u vezi sa sportom. Susret s nekim s kim mogu ući u turbulentnu veza.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Vaš vladalac Pluton, simbol moći, harizme i bogatstva, ulazi u vaše četvrto astrološko polje, gde se već nalazi Sunce, donoseći vam promene na privatnom planu. Uvećanje prihoda preko paralelnih ili honorarnih poslova. Osetljiv želudac.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Ulazak Plutona, planete moći i bogatstva, u Vodoliju, već donosi uvećanje prihoda novembarskim Strelcima, i to preko poslova u vezi sa putovanjima, IT sektorom, marketinga. Susret sa atraktivnom osobom na kraćem putu ili predavanju.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Pluton, danas napušta vaš i ulazi u znak Vodolije, donoseći vam nove izvore prihoda, preko poslova sa nekretninama, prehrambenim proizvodima, modernom tehnologijom. Preko interneta ili društvene mreže možete da upoznate zanimljivu osobu.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Pluton, vladalac vaše karijere i dogovora, danas ulazi u vaš znak, donoseći vam mogućnost da zaradite novac preko kraćih putovanja, intelektualnih i delatnosti u vezi sa pisanjem, medija. Susret sa mladolikom osobom u nekom klubu, u večernjim satima.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Ulazak Plutona, vladaoca vaših kontakata sa strancima i novca, u Vodoliju, već početkom perioda, donosi vam uvećanje prihoda preko interneta i poslova u medijima i marketingu. Imate utisak da ljubavni partner nešto krije od vas.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas