Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 18. MART: Rakovi, izbegavajte nepotrebne troškove; Strelčevi, obratite pažnju na voljenu osobu

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za ponedeljak 18. mart

1710749591_shutterstock_1810425901-2-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Sa Mesecom u Raku i naglašenim znakom Riba, naglasak je na porodičnom životu ili samostalnoj delatnosti koju obavljate u svom domu, što odgovara lekarima tradicionalne i alternativne medicine, ali i umetnicima. Izbegavajte rasprave sa ženama.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Dobar aspekt između Meseca u Raku i vašeg vladaoca Venere, slobodnim Bikovima donosi susret sa privlačnom osobom na kraćem putu. Novac vam pristiže preko pisanja, intelektualnog rada i poslova koji imaju veze sa trgovinom, kraćim putovanjima.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Zbog Meseca u astrološkom polju posla, u napetom aspektu sa vašim vladaocem Merkurom, skloni ste nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama. Mnoštvo planeta u Ribama donosi vam novac preko kulinarstva, ugostiteljstva, IT sektora, umetnosti.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Pozicija vašeg vladaoca Meseca, pod uplivom četiri planete iz Riba, donosi vam novac preko kontakata sa strancima, putovanja, predavanja, obrazovanja. Ipak, izbegavajte nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije. Nesanica.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Vaš vladalac Sunce, blizu Neptuna, pravi trigon sa Mesecom, donoseći vam inspiraciju i motivaciju, ako se bavite kreativnim zanimanjem ili naučnim radom. Novac vam pristiže preko nekog honorarnog posla. Voljena osoba je preopterećena obavezama.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Sa Mesecom u astrološkoj kući planova, koji pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, pripazite na finansije. Dogovarate se o zajedničkom projektu sa strancima, ako se bavite javnom delatnošću, radite u medijima, pravosuđu.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Aspekti Meseca u astrološkom polju karijere donose vam uvećanje prihoda preko altrenativnih vidova lečenja i uslužnih delatnosti. Žene su danas naklonjene Vagama oba pola. LJubavni partner insistira na nečemu što vama trenutno ne odgovara.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec u Raku pravi sjajne aspekte sa planetama u Ribama, donoseći vam uspeh i novac u poslu kojima veze sa umetnošću ili sportom. Izazovan aspekt sa vašim vladaocima Marsom i Plutonom, upozorava na trzavice i rasprave u domu i porodici.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec u osmom astrološkom polju donosi vam uvećanje prihoda preko neke samostalne delatnosti ili honorarnog angažmana. Napet aspekt sa Merkurom, koji upravlja partnerskim odnosima, nagoveštava trzavice i svađe sa voljenom osobom. Glavobolja.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Zbog Meseca u Raku, u trigonu sa vašim vladaocem Saturnom, sa ljubavnim ili poslovnim partnerom možete da se dogovorite o zajedničkom poslu. Kvadrat sa Merkurom u astrološkoj kući privatnog života, donosi rasprave sa mlađim članom porodice.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec u sekstilu sa vašim vladaocem Uranom, donosi vam novac preko privatnog biznisa, trgovine prehrambenim proizvodima, nekretnina. Pozicija Marsa i Plutona u vašem znaku i Merkura u Ovnu, upozorava da budete tolerantniji prema saradnicima.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec u astrološkoj kući ljubavi i kreativnosti, obrazuje trigone sa četiri planete u vašem znaku, pa vaša popularnost i omiljenost društvu raste. Izbegavajte nepotrebne troškove i nemojte nikome da pozajmljujete novac. Glavobolja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas