Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 2. AVGUST: Lavovi obratite pažnju na finansije, a dva znaka očekuje romantični sastanak

Šta nam je horoskop pripremio za sredinu nedelje?

1690960157_shutterstock_2053388195.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan

Prelazak Meseca preko Vodolije, u napetom aspektu sa vašim vladaocem Marsom, simbolom akcije, donosi vam poslovnu ponudu preko prijateljskih veza. Pozicija Venere, Ovnovima rođenim pred kraj znaka nagoveštava uzbuđenja na ljubavnom planu.

Bik

Izazovan aspekt između Meseca u astrološkoj kući karijere i Marsa i Merkura, planeta akcije i biznisa, čini vas spremnim da uđete u isplativ aranžman sa strancima. Zbog pozicije vašeg vladaoca Venere, skloni ste preteranom trošenju novca.

Blizanci

Pozicija Meseca u Vodoliji i vašeg vladaoca Merkura, simbola intelekta, trgovine i saobraćaja, pre podne vas čini nervoznim i nestrpljivim. Aspekti retrogradnog Saturna upozoravaju da izbegavate rasprave i sukobe sa autoritetima.

Rak

Mesec, koji upravlja Rakom, prelazi preko osme astrološke kuće, što može povoljno uticati na finansijsku situaciju junskih Rakova. Zbog napetog aspekta sa Merkurom, simbolom informacija, otvorite četvore oči prilikom potpisivanja ugovora.

Lav

Aspekti Meseca u Vodoliji čine vas nestrpljivim kada se radi o nekom sudskom ročištu ili uplati koju očekujete iz inostranstva. Zbog pozicije retrogradne Venere u vašem znaku, trebalo bi da izbegavate rizične finansijske transakcije.

Devica

Tranzit Meseca preko Vodolije može vam doneti nov poslovni aranžman, zahvaljujući prijateljskim vezama ili saradnji sa strancima. Aspekt vašeg vladaoca Merkura u vašem znaku sa Saturnom, nepovoljno utiče na odnos sa emotivnim partnerom.

Vaga

Zbog ulaska Crnog Meseca Lilit u vaš znak nećete moći da ostanete neprimećeni, naročito u društvu suprotnog pola. Vaš vladalac Venera, nasuprot Mesecu u astrološkoj kući ljubavi, u večernjim satima vam donosi susret sa jednim Lavom.

Škorpija

Tranzit Meseca preko Vodolije, u napetom aspektu sa vašim vladaocem Marsom, čini vas sklonim raspravi sa članovima porodice i saradnicima. Pozicija Venere, koja upravlja vašim partnerskim odnosima, donosi vam razdvajanje od voljene osobe.

Strelac

Mesec u kući biznisa, trgovine i intelekta, pod uplivom vašeg vladaoca Jupitera, odgovara decembarskim Strelcima kojima donosi zaradu preko saradnje strancima. Aspekti Merkura nepovoljno utiču na vašu komunikaciju sa voljenom osobom.

Jarac

Mesec u astrološkoj kući posla, donosi vam mogućnost uvećanja prihoda preko ulaganja u aranžman sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Opozicija sa Venerom, u večernjim satima, nagoveštava mogućnost strastvenog susreta sa Bikom ili Ribama.

Vodolija

Mesec u vašem znaku čini vas nervoznim i nestrpljivim, u želji da kolege ubedite u nešto što želite da oni prihvate. Ipak, pitanje je koliko ćete u tome uspeti. Ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem ili sportom, bićete uspešni.

Ribe

Izazovan aspekt između vašeg suvladaoca Jupitera i Meseca u 12. astrološkoj kući, pojačava vašu intuiciju. Opozicija između Merkura i retrogradnog Saturna u vašem znaku, nepovoljno utiče na komunikaciju sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas