Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 21. NOVEMBAR: Ovnovi pazite šta potpisujete, Vage izbegavajte nepotrebne troškove

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za utorak 21. novembar

1700553092_shutterstock_2111349758-1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan

Pozicija Meseca donosi vam ponudu za isplativ aranžman, naročito ako se bavite zanimanjem, koji uključuje česta putovanja. Čuvajte dokumenta i pazite šta potpisujete. Rasprave sa partnerom i članovima porodice. Podložnost infekcijama.

Bik

Inkonjukcija između Meseca i vašeg vladaoca Venere, planete novca, donosi vam neočekivane izdatke, naročito ako ste angažovani na nekom društvenom projektu ili ako radite u medijima. LJubomorne scene ili razdvajanje od partnera.

Blizanaci

Mesec u astrološkoj kući karijere pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, pa danas izbegavajte donošenje važnih odluka. Moguć prekid komunikacija sa strancima i rasprave sa voljenom osobom i članovima porodice. Problemi sa cirkulacijom.

Rak

Povedite više računa o finansijama i ulaganjima u nove projekte sa strancima, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Izbegavajte konflikte sa saradnicima, sklapanje dogovora i potpisivanje važnih ugovora. Promenite način ishrane.

Lav

Naglašeno astrološko polje ljubavi i kreativnosti, gde je i vaš vladalac Sunce, povoljno utiče na vaše finansije. Rasprave sa saradnicima i kolegama. Preko poslovnih kontakata možete da upoznate osobu koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Nesanica.

Devica

Sa Mesecom u napetom aspektu sa vašim vladaocem Merkurom izbegavajte rasprave sa ljubavnim partnerom i članovima prodice. Pozicija Urana donosi vam promenu plana koja se odnosi na aranžman sa strancima. Opasnost u saobraćaju.

Vaga

Mesec obrazuje izazovan aspekt sa vašim vladaocem Venerom u vašem znaku, čineći vas sklonim preterivanju, pa izbegavajte nepotrebne troškove i rizične transakcije. Na nekom večernjem skupu, očekuje vas romantični susret sa Blizancem.

Škorpija

Mesec u astrološkom u polju ljubavi i kreativnosti, u večernjim satima obrazuje dobar aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, planetom moći i novca, što povoljno utiče na vaš ljubavni, ali i poslovni život. Rak misli na vas. Podložnost povredama.

Strelac

Sa tri planete u vašem znaku ne možete da ostanete neprimećeni, omiljeni ste i popularni, naročito kod suprotnog pola. Moguć preokret u vašim planovima, koji se odnose na porodični biznis ili neki drugi vid samostalne delatnosti.

Jarac

Mesec u astrološkom polju mentalnog stanja pravi dobar aspekt sa vašim suvladaocem Uranom, donoseći vam sjajne ideje kako da realizujete neki poslovni projekat. Izbegavajte rizične transakcije i čuvajte vredne sitnice. Osetljiv nervni sistem.

Vodolija

Povedite računa o odnosu sa saradnicima i izbegavajte nepotrebne troškove. Sunce, koje upravlja vašim partnerskim odnosima, obrazuje sekstil sa vašim vladaocem Uranom, donoseći vam poznanstvo sa atraktivnom osobom. Opasnost u saobraćaju.

Ribe

Mesec u vašem znaku pravi dobar aspekt sa vašim suvladaocem Jupiterom, što vam donosi uvećanje prihoda, ali i sklonost preterivanju i dramatizovanju. Budite oprezni prilikom sklapanje dogovora i potpisivanje ugovora. Pazite se za volanom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas