Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop utorak za 24. oktobar 2023. godine: Device okečuje prijatno iznenađenje, a Rakove obnova stare romanse

Pogledajte kako će vam zvezde danas biti naklonjene

1698128550_Foto-Shutterstock-horoskop.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec prelazi preko Saturna u astrološkoj kući karijere, obrazujući trigon sa Suncem i vašim vladaocem Marsom, što vam donosi novac preko paralelnih poslova. Pozicija Venere, vladaoca partnerskih odnosa, nagoveštava romansu sa kolegom.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Tranzit Meseca preko Saturna u 11. astrološkom polju, podstiče vašu ambiciju, naročito ako radite u medijima ili ste angažovani na velikom društvenom projektu. Aspekti vašeg vladaoca Venere, povoljno utiču na odnos sa partnerom.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Konjunkcija Meseca i Saturna u trigonu sa vašim vladaocem Merkurom, deluje povoljno na odnos sa saradnicima. Neka isplata na koju ste dugo čekali može se naći na vašem računu. Partner očekuje vašu podršku u vezi sa sređivanjem stambenog prostora.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Prelazak vašeg vladaoca Meseca preko Saturna, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, donosi vam obnovu neke romanse ili stabilizaciju odnosa sa voljenom osobom. Kontakti sa osobama ili rođacima iz inostranstva, nagoveštavaju uvećanje prihoda.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Sa konjunkcijom Meseca i Saturna u astrološkoj kući finansija, možete da realizujete planove u vezi sa stambenim ili poslovnim prostorom. Pozicija ljubavnih planeta, donosi vam susret sa mladolikom osobom na kraćem putu ili predavanju.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Mesec, vladalac vaših planova, blizu Saturna, obrazuje dobar aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, donoseći vam novac, ako se bavite advokaturom, predavaštvom ili poslom preko koga ste prisutni u javnosti. Voljena osoba vam priprema iznenađenje.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Tranzit Meseca, vladaoca astrološke kuće karijere, preko Saturna, pogoduje Vagama koje se bave porodičnim ili nekim drugim vidom privatnog biznisa. Pozicija vašeg vladaoca Venere, donosi vam uvećanje prihoda preko kontakata sa strancima.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Mesec, simbol emocija, blizu Saturna u polju ljubavi, pod uplivom Sunca iz vašeg znaka, povoljno utiče na odnos sa partnerom. Povoljan aspekt Venere sa Jupiterom, donosi vam mogućnost zarade preko saradnje sa strancima i putovanja.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Konjunkcija Meseca i Saturna u Ribama, vladalaca vašeg i partnerovog novca, podstiče vaše ambicije u vezi sa porodičnim biznisom. Dobar aspekt vašeg vladaoca Jupitera i Venere, donosi vam zaradu preko nekretnina i građevinskih radova.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Vaš vladalac Saturn u konjunkciji sa Mesecom u astrološkom polju biznisa i kraćih putovanja, donosi vam profesionalnu i finansijsku satisfakciju, ako se bavite zanimanjem preko koga ste prisutni u javnosti. Emotivni partner vam pruža podršku.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Mesec prelazi preko vašeg suvladaoca Saturna, pod povoljnim uticajem Sunca iz astrološkog polja karijere, donoseći vam uvećanje prihoda preko paralelnih ili honorarnih aranžmana. Voljena osoba očekuje da se dogovorite o zajedničkom odmoru.

 Ribe (20. 2 - 20. 3)

Mesec blizu Saturna u vašem znaku pravi dobar aspekt sa vašim suvladaocem Jupiterom i Suncem, donoseći vam mogućnost obnove poslova sa strancima ili dogovore o novim aranžmanima. Emotivni partner vam pruža podršku i pomoć.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas