Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 26. DECEMBAR: Ovnove čeka uvećanje prihoda, Jarac dobija poziv za izlazak

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje

1703577005_shutterstock_1181431147-3-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Aspekti Sunca, vašeg suvladaoca Plutona i Meseca u astrološkom polju privatnosti, upozoravaju na rasprave sa partnerom i nadređenima. Saradnja sa ženama donosi uvećanje prihoda Ovnovima oba pola, ako se bave kreativnim zanimanjem.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Jak Mesec u znaku kojim vlada, pravi sekstil sa Jupiterom, simbolom prosperiteta vašem znaku, donoseći vam novac preko poslova sa strancima. Pozicija vašeg vladaoca Venere, donosi vam susret sa mlađom osobom u restoranu ili na javnom skupu.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec popodne ulazi u vaš znak obrazujući napet aspekt sa Suncem u astrološkoj kući novca, zbog čega bi trebalo da izbegavate nepotrebne troškove. Emotivni partner planira odlazak na zajednički put. Provodite više vremena u prirodi.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Pozicija vašeg vladaoca Meseca, simbola mašte i intuicije, donosi vam prfesionalnu i finansijsku satisfakciju, naročito ako se bavite kreativnim zanimanjem. Dobijate poziv za izlazak od jedne Škorpije koja ne prestaje da misli na vas.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Aspekt između vašeg vladaoca Sunca i Meseca u astrološkoj kući tajnih neprijatelja, upozorava da izbegavate konflikte sa ženama, naročito na poslu. Slobodni Lavovi mogu da upoznaju mladoliku osobu preko interneta ili neke društvene mreže.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mesec u 11. astrološkom polju u napetom aspektu sa Plutonom, unosi neočekivanu tenziju u odnos sa ljubavnim partnerom. Naglašen znak Riba, donosi većanje zarade preko javnih delatnosti, advokature, predavaštva. Promenite stil ishrane.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Tranzit Meseca preko astrološke kuće karijere, pruža vam mogućnost uvećanja prihoda preko saradnje sa ženama. Na kraćem putu, predavanju ili nekoj tribini možete da upoznate nekoga ko će osvojiti vaše simpatije. Provodite više vremena u prirodi.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Napet aspekt između vašeg vladaoca Plutona i Meseca u astrološkom polju kontakata sa strancima i putovanja, upozorava na oprez prilikom ulaganja u aranžmane sa strancima. U popodnevnim satima, moguć susret sa starom simpatijom.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Dobar aspekt između Meseca u Raku i vašeg vladaoca Jupitera, planete bogatstva i srećnih okolnosti, donosi vam novac ako se bavite ugostiteljstvom, nekretninama, građevinarstvom. Jedna Škorpija ne odustaje od pokušaja da privuče vašu pažnju.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec u trigonu sa vašim vladaocem Saturnom, donosi vam isplatu na koju čekate duže vreme. Voljena osoba ne može da sakrije ljubomoru, mada vi znate da nema realnog osnova za to. Stara simpatija vam šalje poziv za izlazak. Pazite se povreda.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Trigon između vašeg suvladaoca Saturna i Meseca u astrološkom polju posla, najavljuje šanse za zaradu preko paralelnih i honorarnih angažmana. Budite tolerantniji prema saradnicima. Problemi sa koštano-zglobnim sistemom.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Asteroidi Eros, Karma i Amor u vašem znaku, nagoveštavaju mogućnost ulaska u tajnu romansu. Dobar aspekt između Meseca i vašeg suvladaoca Jupitera, donosi vam novac preko saradnje sa strancima i poslova u IT sektoru. Unosite više tečnosti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas