· · Komentari: 0

DOBRO SE SPREMITE - STIŽE MLAD MESEC U RAKU: Pogledajte HOROSKOP i vidite kakav vam se HAOS sprema od 10.jula!

Ovaj mlad Mesec se dešava u nežnom Raku, a evo kako će uticati na horoskopske znake.

1625563231_mlad-mesec.jpg
Foto: Depozit

Rak je po svojoj prirodi horoskopski znak koji je vezan za porodicu, dom i porodične odnose. Ovaj mlad mesec će akcenta bacati baš na odonose svake vrste kako na porodične tako i na ljubavne.

Kod nekih može pokrenuti lavinu tuge, osećaja samoće kao i veliku potrebu da se približimo jednom od roditelja a to je majka.

LJubavni odnosi trenutni sadašnji kao neke davno ne završene priče sada će biti na teptu. Pojedini koji su emotivnim vezama imaće potrebu za slobodom dok će neki imati jaku potrebu da se ušuškaju i da traže od partner potvdu ljubavi, što može pomalo da guši.

Davno ne raščišćene veze sada su na ispitu. Prošlost kuca na vrata i traži svoje odgovore. Kako će se ovaj mlad Mesec uticati na horoskopske znakove?

Ovan

Ovaj mlad Mesec se dešava u polju doma i ima uticaj na emotivne veze. Svađe i sukobi u domu su izvesni. U ljubavnom odnosu moguće su svađe. LJubomora je naglašena. Odnos između prijatelja biće na testu. Nemoje burno rakidati prijateljstava. Po pitanju karijere sada nećete dozvoliti da vam iko stane na put.

Bik

Vama su naglašeni prijateljski odnosi. Moguća su nagla prekidanja. Neprijatne situacije vas mogu dovesti do blokade i tada vaše reakcije će biti burne.

Blizanci

Finasije su u fokusu. Imate ideje za nove biznise i imate veliku želju za uvećanjem finansija što će se i desiti posle 11 jula.

Rak

Vi ćete biti na klackalici. Situacije će vas navesti da birate da li ćete zaštiti sebe ili blisko okruženje. Emocije su vam jake i bićete prava emotivna bomba. Bitno je da poslušate svoj unutrašnji glas i da tako reagujete.

Lav

Vama ovaj mlad Mesec stvara osećaj neprijatnosti i napetosti. Kao da ste u kavežu iz kog nema izlaza. Duša je napeta i želi da se preispita ali vi kao da nemate snage. Usled težine ovog Meseca vi sebe zatrpavate poslom jer ne možete realno da sagledate stvari.

Devica

Od vas ovaj mlad Mesec traži akciju i traži od vas da ne detaljišete već da intitivno reagujete što je za vas napor. Ne prispitujte detaljno ljubavni odnos jer nije vreme za to.

Vaga

Vama je pojačana želja za ljubavlju i za islascima kao i potreba da što više vremena provodite sa prijateljima. U ljubavi možete imati prevelika očekivanja što dovodi do razočaranja.

Škorpija

Naglašena vam je potreba za dalekim putovanjima i obrazovanjem. Imate osećaj kao da gubite svoj unutrašnji balans. Taj osećaj vam stvara napetost koje vaše okruženje oseća i zbog toga može doći do rasprava i svađa.

Strelac

Vama se ovaj mlad Mesec dešava u polju joje je vezano za transformaciju. Vi osećate da je taj ciklus krenuo, potrebno je da se opustite i da dozvolite sebi tu transformaciju. Neophodno je da napravite kompromis u ljubavnim vezama.

Jarac

Ovaj mlad Mesec se dešava u vašem polju ljubavnih i prijateljskih odnosa. Sada sve stavljate na proveru i sa strane posmatrate. Veliki odnosi sada su pod znakom pitanja. Želite da promenite rutinu. Slobodno to učinite jer vas zvezde na to i navode.

Vodolija

Vama je naglašeno zdravlje sa ovim mladim Mesecom. Povedite računa i osluškujte svoj organizam. Kao i kod jarčeva vi ljubavne kao i prijateljske odnose sada testirate. Nemojte se začuditi ako saznate neku šokantnu informaciju.

Ribe

Vama su naglašene emocije i polako gubite snagu. Vaše unutrašnje biće vam kaže da se sklonite i osamite i da napunite baterije. Uradite to. Slobodno se oslonite na bliske osobe.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.