Oglas
· · Komentari: 0

HOROSKOP OTKRIVA KAKVE ŽENE MUŠKARCI TRAŽE:Kakva mu je Venera, takva mu je i partnerka

Poznato je da žene biraju partnera na osnovu pozicije Marsa u svojoj natalnoj karti, a isto tako muškarci traže pripadnice lepšeg pola na osnovu pozicije Venere.

1698234890_123.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Muškarac sa emotivnim planetama u znaku OVNA voli aktivne , sportski obučene žene, koje često krase crveni modni detalji. Svojim ponašanjem i osobinama poseduju više muških elemenata. One su jake, uporne, neustrašive i otvoreno bez okolišanja pokazuju naklonost i jasno stavljaju do znanja da je on taj kojeg žele.

Muškarac sa emotivnim planetama u znaku BIKA voli žene sa oblinama, zavodljivog sporijeg hoda, punih senzualnih usana. Dobre domaćice koje shvataju značaj stomaku ugađanja, bogate trpeze najukusnijim jelima, koju lako i sa ljubavlju spremaju za svog muškarca. Žena izabranica je često situirana, poseduje svoju zemlju, domaćinstvo.

Muškarac sa emotivnim planetama u znaku BLIZANACA voli mladolike, vitke partnerke, uskog struka, brzog hoda, otkrivenih ramena i lepih ruku, šaka. Pričljive, komunikativne sa kojima je stalno u kontaktu, prepisci. Razmena mišljenja, intelektualno nadmetanje je ovde najveći afrodizijak.

Muškarac sa emotivnim planetama u znaku RAKA voli žene sa velikim grudima, brižne, pažljive, nežne, koje su produžena ruka majke i često sličnost u izgledu žene i majke nije slučajna.

Muškarac sa emotivnim planetama u znaku LAVA voli uspešne žene koje sijaju i skreću pažnju na sebe gde god da se pojave . Nose skupocen nakit, pre svega zlato, garderobu poznatih kreatora, second hand radnje su mesta u koja ne zalaze. Često poznate, samouverene, moćne, ili iz uglednih porodica su one uz koje se želi naći.

Muškarac sa emotivnim planetama u znaku DEVICE voli čiste pedantne žene, urednog praktičnog izgleda, koje posebno cene značaj zdravog života, pre svega ishrane. Ono što će prepoznati je higijena kuće koja mora biti na zavidnom nivou.  Procenjuje koliko je čista i radna i često dugo traži partnerku opisanih kvaliteta. Žena izabranica je neretko u uniformi u službi, brine o ljudima ili životinjama ili zdravoj ishrani .

Muškarac sa emotivnim planetama u znaku VAGE voli žene koje imaju stila, dobro uklopljenih odevnih predmeta, odmerenih finih pokreta , ali i finog odmerenog držanja kao i izgovorenih često diplomatski upakovanih reči i rečenica. Traži ravnopravnu partnerku koja je poznata, neretko i udata u trenutku upoznavanja.

Muškarac sa emotivnim planetama u znaku ŠKORPIJE voli seksualno oslobođene žene koje takođe shvataju značaj seksualnog zadovoljstva i umešne su u seksualnoj igri i zavođenju.
Magnetski privlačne, prirodne, često tamnije puti, kose ili očiju. Koje i kada su neugledne, po opštim kriterijumima manje lepe, izuzetno privlačne i svakim svojim pokretom zavodljive. 
Svađe, ljubomorno posesivne igre muškarci sa ovom postavkom shvataju normalnim.

Muškarac sa emotivnim planetama u znaku STRELCA voli žene sa širokim filozofskim pogledom na svet. Žena koja će privući njegovu pažnju ili često putuje ili je strankinja, studentkinja.. Obrazovana, često punačka, upoznata sa svetskim dešavanjima, puna nadahnutih priča sa putovanja ili ideja na koji način bi svet mogao biti bolje mesto za život.

Muškarac sa emotivnim planetama u znaku JARCA voli ozbiljne žene, smernog stila oblačenja. Crni, sivi i braon tonovi najčešće prevladavaju u odevnim kombinacijama. Tradicionalno vaspitane, opterećene svakodnevnicom, često teže sudbine koju ćutke i sa velikom odgovornošću prihvataju.

Muškarac sa emotivnim planetama u VODOLIJI voli ekscentrične žene, neobičnog izgleda, stila oblačenja ili ponašanja, slobodnog otvorenog duha . Veze bazirane pre svega na prijateljstvu im prijaju, bez veće forme, spremne na nagle početke, kao i na osećaj da odnos, veza živi u trenutku i da se svakog časa može i prekinuti.

Muškarac sa emotivnim planetama u znaku RIBA voli nežne romantične žene, snenog pogleda. Umetnice, glumice su posebno privlačne ili nedorečene žene sa kojima je najčešće u nekom obliku tajne veze ili neodređenog odnosa.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas