· · Komentari: 0

Horoskop za 10.jun 2023.godine: Škorpija dobija FANTASTIČNU ponudu za posao, Lav nikad uspešniji, a njih čeka DOBITAK

Sjajno vreme za izlazak sa prijateljima i zabavu i romantične ljubavne sastanke

1686377400_Shutterstock-astro-2.jpg
Foto: Shutterstock

Mesec u Ribama, konjunkcija Saturn u Ribama - ova konjunkcija može izazvati ograničenja, depresiju, melanholiju i nelagodnost. Mogli biste biti nezadovoljni, introvertni, tvrdoglavi i neiskreni. Može doći do inhibicija u vašem ljubavnom životu i možete imati lošu sreću sa svojim partnerom. Mogli biste se osećati usamljeno i napušteno ako živite sami.

Mesec u Ribama sekstil Uran u Biku - ovo je sjajno vreme za izlazak sa prijateljima i zabavu! Možete promeniti stvari kod kuće, bilo u odnosima ili preuređenjem. Ovaj tranzit je savršen za nezaboravne romantične sastanake.

OVAN

Posao: Odličan dan je pred Ovnovima na profesionalnom planu. Posebno angažovanje imaće oni koji su poslovno povezani sa inostranstvom ili sa putovanjima.

Ljubav: Dan protkan pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem pratiće vas i na ljubavnom planu, pa eto prilike da sa dragom osobom provedete fine trenutke u nekom izlasku ili druženju sa dragim prijateljima.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

BIK

Posao: Bikovima bi ovog dana najviše vremena moglo da oduzme sređivanje zaostale papirologije i eventualnih formalnosti iz prethodnog perioda. Ne bi bilo loše sve iskontrolisati kako bi ste izbegli plaćanje penala.

Ljubav: Nije isključen susret sa starom simpatijom, pa eto materijala za razmišljanje i preispitivanje.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće

BLIZANCI

Posao: Povoljan dan je pred Blizancima da svoje započete obaveze ostvare na vreme i ostatak vremena provedu u odmoru i rekreaciji.

Ljubav: Dan pred vama nije loš ukoliko želite da nekim finim gestom iznenadite dragu osobu. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

RAK

Posao: Pune ruke posla imaće Rakovi ovog prvog dana vikenda. Iako nema nagoveštaja većih prepreka vodite računa da se ne preopteretite obavezama.

Ljubav: Potrudite se da zbog poslovnih obaveza ne zapostavite ljubavnu sferu, sve se može kad se hoće.

Zdravlje: Vrlo dobro.

LAV

Posao: Vrlo dobar radni dan nalazi se pred tipičnim Lavovima, naročito ako su planirali da najviše vremena i energije posvete sporednim poslićima, hobiju ili pak rekreaciji.

Ljubav: Još bolji astrološki aspekti pratiće vas na polju ljubavi. Uz vaš aktivan i energičan nastup, realno je da i druga strana ima šta da ponudi.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

DEVICA

Posao: Device bi danas trebalo pre svega da se posvete aktivnostima vezanim za formalnosti i papirologiju, a ostatak vremena ostave za preko potreban odmor.

Ljubav: Odgovorno ponašanje i često preterivanje u formalnostima prati većinu Devica u bezmalo svim ljubavnim aktivnostima. Opustite se i ne razmišljajte previše.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

VAGA

Posao: Ovaj dan bi mogao da protekne u prilično opuštenoj atmosferi, bar kod najtipičnijih Vaga. Nije isključeno da obavite par bitnih razgovora sa nekim od saradnika.

Ljubav: Bez najave nekih značajnijih preokreta na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana u odnosu na prethodni period.

Zdravlje: Odlično.

ŠKORPIJA

Posao: Sve zacrtane obaveze Škorpije bi danas trebalo da završe bez većih problema. Moguća je i nova ponuda za saradnju.

Ljubav: Pojava vrlo intrigantne osobe na vašem ljubavnom horizontu, mogla bi da vas baci u veliko iskušenje. Pažljivo sagledajte sopstvene želje i mogućnosti, a neće škoditi da se izokola malo raspitate.

Zdravlje: Vrlo dobro.

STRELAC

Posao: Odličan dan je pred Strelčevima da sa dosta pozitivne energije i motivisani završe sve svoje planirane obaveze i ostatak dana posvete sebi i uživaju u krugu porodice.

Ljubav: Danas biste mogli da zablistate i u sferi ljubavi, pa eto prilike da nadoknadite neke sitne propuste.

Zdravlje: Odlično.

JARAC

Posao: Manje više sve je pod kontrolom, i tipični Jarčevi imaju veoma realne šanse da sprovedu u delo sve planirane obaveze.

Ljubav: Budite fleksibilni i strpljivi danas i ne potežite neke stvari iz prošlosti kako ne biste izazvali nesporazume i nezadovoljstvo.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

VODOLIJA

Posao: Vrlo povoljan dan je pred Vodolijama da se pozabave pokretanjem neke nove inicijative uz veliku pomoć prijateljski nastrojenih osoba iz bliskog poslovnog okruženja.

Ljubav: Bilo bi dobro da usmerite svoju energiju ka jednom cilju, iako izazovi mogu pristizati sa više strana.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

RIBE

Posao: Dosta obaveza je pred tipičnim Ribama i ove subote. Izazove bi mogli da očekujete u sferi komunikacije i organizacije, pa budite dovoljno strpljivi i oprezni.

Ljubav: Od vas i vaše motivisanosti prvenstveno zavisi ishod današnjih potencijalnih ljubavnih dešavanja.

Zdravlje: Moguća slabija cirkulacija.

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.