Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

HOROSKOP za 12. JANUAR: Provokacija, nervoza i sukob, danas se ČUVAJTE

Jedan znak će biti razotkriven: kolege mesecima pokrivaju njegov nerad.

1609832989_portrait-4599553_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

OVAN

Pronađite balans između poslovnog i porodičnog života. Previše pričate o onome što treba da bude samo vaša intima, a to može biti signal da vas muči nekakva griža savesti. Razmislite o tome pre nego što okolina počne da vas izbegava.

Pročitajte još: ČUDO u Kazanju: U zaleđenom jezeru se prikazali Bogodica i Isus! (FOTO)

BIK

Predstoje vam prijatni poslovni razgovori. Iako ste u tajnosti povlačili neke poteze, vaš trud i zalaganje na radnom mestu nisu prošli neopaženo. S druge strane, blago zatezanje odnosa sa voljenom osobom je prolazno pa je uputno da se uopšte ne obazirete na to.

BLIZANCI

Partner vas provocira i iskušava, pa vam, u afektu, izleće nešto što ste želeli da prećutite. Sve može kulminirati odlukom od koje strepite. Nalazite se u nezavidnom položaju, ne želite dalje, ali ne biste ni da raskinete.

Pročitajte još: Pismo MASONA koje se PREPRIČAVA: Isprovociraćemo socijalnu KATAKLIZMU i otvoriti vrata LUCIFERU

RAK

Brzopleti ste pa zbog toga nije dobar trenutak za bilo kakve konačne odluke, naročito ako se odnose na porodične, bračne ili ljubavne odnose. Osim toga, čuvajte se prevaranata, naročito ako imate bilo kakva posla s kupoprodajom nekretnina.

LAV

Umorni ste od čekanja. Mislite ćete se smiriti ako odmah razrešite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče neko vreme. Ne budite nestrpljivi i brzopleti, jer greške koje biste danas mogli da napravite u budućnosti bi bile nepopravljive.

DEVICA

Raspoloženje vam je nestabilno, ovo je jedan od onih dana kada je bolje da se povučete i provedete sate u samoći. Pravi uzrok svemu tome je hronična neispavanost pa je neuredan životni ritam stigao na naplatu. Predahnite.

Pročitajte još: Rade Popović, načelnik Beogradske kriminalističke policije, dobio je ZADATAK: Ko je ubio multimilionerku Dragu Mitrićević?

VAGA

Partner vas provocira i iskušava. Ako odreagujete previše žustro, može vam u afektu izleteti nešto što ste želeli da prećutite. Budite odmereni da veza ne bi završila raskidom, naročito ako skrivate nešto što voljena osoba ne sme da sazna.

ŠKORPIJA

Bežite iz realnosti tako što se prepuštate sanjarenju. Pogrešno tumačite ljubaznost jedne osobe koja vam svojim blagonaklonim ponašanjem šalje signal da vas poštuje, a vi verujete da je u pitanju nešto više od toga. Ne zanosite se.

STRELAC

Potrebna vam je promena ali nemate ideju da je sprovedete sami, a sujeta vam ne dozvoljava da to prepustite partneru. Prihvatite poziv i prepustite se slatkom predahu. Negativno raspoloženje će popustiti i situacija će se srediti.

Pročitajte još: Indijansko proročanstvo LEDI KRV U ŽILAMA: "Doći će Dugini ratnici"?!

JARAC

Vaš odnos prema obavezama nije na najvišem nivou. Saradnici vas pokrivaju, ali to neće trajati večno. Promenite stav, obavljajte posao odgovornije i bez suvišne priče kako vaša šaljivost ne bi izazvala negativne posledice.

VODOLIJA

Okruženi ste ljudima koji vam aplaudiraju. Zbog pristojne finansijske situacije u mogućnosti ste da ih animirate. Usled sopstvene euforičnosti ispuštate iz vida realnost da je mala šansa da među njima imate prave prijatelje.

Pročitajte još: (NE)ZNANJE? Radijumom su zračili genitalije, trovali bebe i dobro zarađivali (VIDEO)

RIBE

Šta god da započnete završiće se haosom. Za vas je najpametnije da izbegnete sve situacije u kojima biste vodili glavnu reč. Ako ste aktivni učesnik u saobraćaju, ne krećite nigde pre nego što proverite ispravnost automobila.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas