Oglas
· · Komentari: 0

IZBEGAVAJTE PROVOKACIJE TOKOM PREPODNEVA: Astro savet za četvrtak 11. april

Mesec danas u 15.00 ulazi u Blizance i pravi harmonične aspekte sa Venereom, Neptunom i Plutonom, što pogoduje većini znakova i na ljubavnom i na poslovnom planu.

1712815517_shutterstock_2091062710.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Međutim, u prepordnevnim satima treba biti oprezniji, budući da je Mesec još u Biku i prelazi preko fiksne zvezde Algol, koja upozorava na opasnost. A odakle dolazi ta opasnost, otkriva nam simbolika astrološke kuće u natalnom horoskopu, u kojoj se nalazi konjunkcija neke planete i Algola. Pošto Bik vlada vratom, osetljiviji su grlo, glasnice, štitna žlezda..

Ako je u drugoj kući, pripazite na finansije, u trećoj, čuvajte se u saobraćaju, u četvrtoj donosi prepirke i svađe u domu i porodici, u petoj na emotivnom planu, u šestoj na poslu i zdravstvenom planu, u sedmoj sa bračnim partnerom, kao i u sudskim procesima, u osmoj sa novcem, u devetoj opasnosti se kriju na putovanjima, u desetoj ugrožava ugled i karijeru, u jedanaestoj menja planove i remeti odnos sa prijateljima, u dvanaestoj konjunkcija Meseca i Algola naglašava intuiciju, ali može da ukaže i na psihičke probleme (ukoliko i drugi aspekti u horoskopu na to ukazuju)...

Mesec je simbol emocija, žena, raspoloženja, naroda, a Bik znak ljubavi, novca, hedonizma, tako da prelazak Meseca preko Algola u Biku može da donese strastvene trenutke u ljubavi, ali i sklonost ka trošenju novca, preterivanju u hrani, alkoholu, seksu... Zato danas nemojte da testirate žensko strpljenje, naročito ako se radi o majci, tetki, baki, sestri, ćerki, ali i šefici...

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas