Oglas
· · Komentari: 0

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 5. APRIL 2024: Lavova energija biće na vrhuncu, Vodolije će imati turbulencija

Kosmos predviđa iznenađenja u vašem ljubavnom životu

1712317084_Shutterstock-astro.jpg
Photo: Shutterstock
Oglas

Pronađite dnevna astrološka predviđanja za sve znakove horoskopa: 

Ovan: Univerzum vam se slatko smeje svetlošću blistavog obećanja. Uprkos negativnoj energiji iz okoline, naći ćete mir u svom srcu u horu ljubavi. Usred romantičnih melodija, možda ćete naići na nekoga ko osvetli vašu unutrašnjost. Pozdravite priliku da izgradite nove odnose, čak i ako oni u početku nisu bili deo vašeg plana. Ne opirite se moći sadašnjosti.

Bik: Danas umesto brige birajte aktivnosti koje vam donose najveću radost i opuštanje. Neka vam radoznalost bude vodič i idite na aktivnosti koje vam izmame osmeh na lice. Međutim, imajte na umu da je potreba da uravnotežite svoje želje sa porodičnim obavezama stvarnost. U ovom procesu možete stvoriti novo prijateljstvo. Budite otvoreni za improvizaciju i pokažite svoje pravo ja bez ikakvih pretenzija.

Blizanci: Mogli biste da doživite širok spektar osećanja, od radosti prvog dana fakulteta do straha od nepoznatog. Ovo je nova faza vašeg života i sasvim je normalno ako odlučite da idete svojim tempom. Stavite naglasak na obnavljanje vašeg identiteta i očekivanja od partnera. Budite spremni da upoznate nove ljude i iskustva, ali ne zaboravite da uzmete malo slobodnog vremena da se izlečite od prošlih neuspeha.

Rak: Danas vaš partner možda radije provodi vreme sam. Važno je bez sumnje poštovati njihov prostor. Shvatite da to nije rezultat vaše veze, već samo vreme da budu sami i introspektivni. Prepoznajte njihovu potrebu za samoćom i pružite im podršku i ohrabrenje sa distance. Iskoristite ovo vreme kao prostor za razvoj vaših ličnih interesovanja i talenata i rast zajedno.

Lav: Uravnotežena energija koja okružuje vašu vezu danas će biti na vrhuncu i oboje ćete moći da postignete visok nivo razumevanja. Kao tim, mogli biste otkriti da oboje donosite praktične odluke u svom ljubavnom životu, a takođe biste mogli otkriti da se međusobno slažete oko ključnih stvari koje bi ojačale vašu zajednicu. Vaša veza postaje jaka, i budite zahvalni za trenutke duboke intimnosti i zajedničkog humora. 

Devica: Divljenje vašeg partnera vama nikada ne može biti dovoljno duboko, ali uzrok povremene iritacije dolazi iz mesta brige. Nemojte zanemariti nesporazume ili sukobe kada se pojave. Vaša veza može izdržati najteže uslove ako joj date vreme i pažnju koju zaslužuje. Ne dozvolite da postojeći porodični sukob utiče na vašeg partnera; umesto toga, fokusirajte se na stvaranje kohezivne porodične jedinice.

Vaga: Zvezde potpiruju plamen vašeg unutrašnjeg sveta i teraju vas da odbacite ono što nije dobro za vaše srce. Ako postojeća veza ne klikne, možda je pravo vreme da je otpustite. Znajte da će ovo dati prostor za nešto bolje što će vas učiniti srećnim i zadovoljnim. Iskoristite ovaj period tranzicije i rasta tako što ćete isprobati nove stvari i proširiti svoju društvenu mrežu.

Škorpija: Uverite se da vas ciljevi u karijeri ne sprečavaju da uživate u prijateljstvu i drugim društvenim vezama. Pronađite način da uravnotežite svoje vreme između posla i ličnih odnosa. Ako doživite usamljenost ili nezadovoljstvo svojim izborima, onda bi trebalo da kontaktirate ljude koje volite i zatražite od njih pomoć i savet. Vaš partner ili rođaci mogu vam pomoći da podelite svoja osećanja i pronađete načine da prevaziđete probleme.

Strelac: Ono što vam se sada dešava nije samo u vezi sa vama, već može postati stvar cele porodice. Pozdravite ovo mešanje entuzijazma i uživajte u toplini ljubavi i miru koji je svuda okolo. Zaista, ljubavno putovanje može biti puno neravnina i može imati nekoliko trenutaka lošeg, ali ljubav je ipak putovanje u kome se uživa. U dubini svog srca, verujte u stabilnost vaše veze i trajnu ljubav koju gajite jedno prema drugom.

Jarac: Čini se da su tamni oblaci tokom dana. Održavajte pozitivan stav i budite otvoreni za nova poznanstva, ali ne zaboravite da ljubav ponekad može ponešto prevariti. Ako želite da se pojavite sa nekim ko vam se sviđa, učinite to pažljivo, dajući drugoj osobi priliku da pokaže svoja prava osećanja. Budite vođeni svojim osećajem; ne uskačite ni u jednu situaciju bez merenja posledica. Svako razočarenje je kamen za kretanje ka pravoj osobi.

Vodolija: Ako ste trenutno slobodni i imate poteškoća da pronađete ljubav, verujte da turbulencije u vašem romantičnom životu mogu da potraju samo kratko. Provedite ovo vreme koncentrišući se na samoljublje i lični rast. Posegnite za novim iskustvima i prilikama koje vam život pruža; mogli bi da vas navedu da upoznate nekoga koga niste očekivali. Verujte u vreme vašeg ljubavnog putovanja, piše hindustantimes.com

Ribe: To je dan za duhovno druženje ili samo provođenje vremena sa svojom porodicom. Ova veza može biti rezultat hodočašća na sveto mesto ili okupljanja sa vašim rođacima. Kao rezultat toga, vaša veza sa partnerom će biti ojačana. Zbog atmosfere, možda ćete se osećati bliže svom partneru. Proslavite duhovnu dimenziju vašeg odnosa i uživajte u vremenu koje provodite zajedno.

Alo 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas