· · Komentari: 0
PLANETE

ASTRO nebo narednih 10 DANA sprema REVOLUCIJU! Na scenu stupaju Mars i Venera, neka se pripreme HOROSKOPSKI ZNACI

Venera je 13. jula u konjjukciji sa Marsom i narednih deset dana će se nešto dogoditi!

1626254837_keri-2.JPG

Ovaj aspekt će svi morati da osete, ali će najviše biti "prozvan"i oni koji su u podznaku Ovan ili Škorpija.

Pročitajte još: ZANIMLJIVA ASTROLOGIJA: Ako želite strast tražite ŠKORPIJU, ali samo kada njih TRI uđu u prostoriju svi ZINU

Konjukcija Venere i Marsa

Venera od 13. jula donosi samo ljubavne veze, strast i seks! Naime, konjukcija Venere i Marsa desila se 13. jula i ovaj aspekt će se osećati još desetak dana.

Naglašen je odnos muškarca i žene.

Aspekt konjukcija predstavlja odnose. Kada su u konjukciji Venera i Mars onda kažemo da je to odnos muškarca (Mars) i žene (Venera).

Šta treba očekivati, šta će se desiti kada je ovaj aspekt na nebu?

Pročitajte još: Kako se horoskopski znaci PAKUJU i šta nose na PUT: Dok Bik vadi gomilu hrane, Lava će svi primetiti na plaži - evo i zašto!

Obucite najlepšu haljinu

Zavođenje i seks
Konjukcija ove dve planete nam daje veliku zavodljivost, povećan seksualni apetit i varnice koje će se osećati u prostoru. Žene zavode muškarci, a oni prate tu slatku igru i na kraju sve pršti!

Drage dame, sada je ono vreme kada je potrebno da obučete najlepšu haljinu i najbolje sandale sa visokom štiklom! Ovaj aspek govori o magnetnom privlačenju i o jakoj seks energiji. Sada je dovoljno da se samo malo potrudite, budete zavodljive, da flertujete i eto vama savršenog muškarca.

Narednih 10 dana je presudno za ljubav i veze.

Od danas pa u narednih desetak dana su otvorene kapije odnosa i sada je idealno vreme da se dese te čarobne noći, magične oči i dodiri.

Pročitajte još: DUH Miroljub teroriše Kosmaj, a jedini spas je da mu se pokaže OVA stvar

Odličan je period da se upustite u vezu. Potreba za spajanjem je izražena kod oba pola. Oni koji su u vezi sada će još više učvrstiti svoju ljubav.

Pročitajte još: DIJETA prema horoskopskim znacima: Blizanci su u opasnosti, a ni Biku nije lako

Na poslu je isto naglašena saradnja tj odnosi, tako da sada je idelano vreme da se naprave timovi koju su mešoviti i muškarci i žene i tada će svaki prijekat da uspe!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.