Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

АСТРО небо наредних 10 ДАНА спрема РЕВОЛУЦИЈУ! На сцену ступају Марс и Венера, нека се припреме ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ

Венера је 13. јула у коњјукцији са Марсом и наредних десет дана ће се нешто догодити!

1626254837_keri-2.JPG
Oglas

Овај аспект ће сви морати да осете, али ће највише бити "прозван"и они који су у подзнаку Ован или Шкорпија.

Прочитајте још: ЗАНИМЉИВА АСТРОЛОГИЈА: Ако желите страст тражите ШКОРПИЈУ, али само када њих ТРИ уђу у просторију сви ЗИНУ

Коњукција Венере и Марса

Венера од 13. јула доноси само љубавне везе, страст и секс! Наиме, коњукција Венере и Марса десила се 13. јула и овај аспект ће се осећати још десетак дана.

Наглашен је однос мушкарца и жене.

Аспект коњукција представља односе. Када су у коњукцији Венера и Марс онда кажемо да је то однос мушкарца (Марс) и жене (Венера).

Шта треба очекивати, шта ће се десити када је овај аспект на небу?

Прочитајте још: Како се хороскопски знаци ПАКУЈУ и шта носе на ПУТ: Док Бик вади гомилу хране, Лава ће сви приметити на плажи - ево и зашто!

Обуците најлепшу хаљину

Завођење и секс
Коњукција ове две планете нам даје велику заводљивост, повећан сексуални апетит и варнице које ће се осећати у простору. Жене заводе мушкарци, а они прате ту слатку игру и на крају све пршти!

Драге даме, сада је оно време када је потребно да обучете најлепшу хаљину и најбоље сандале са високом штиклом! Овај аспек говори о магнетном привлачењу и о јакој секс енергији. Сада је довољно да се само мало потрудите, будете заводљиве, да флертујете и ето вама савршеног мушкарца.

Наредних 10 дана је пресудно за љубав и везе.

Од данас па у наредних десетак дана су отворене капије односа и сада је идеално време да се десе те чаробне ноћи, магичне очи и додири.

Прочитајте још: ДУХ Мирољуб терорише Космај, а једини спас је да му се покаже ОВА ствар

Одличан је период да се упустите у везу. Потреба за спајањем је изражена код оба пола. Они који су у вези сада ће још више учврстити своју љубав.

Прочитајте још: ДИЈЕТА према хороскопским знацима: Близанци су у опасности, а ни Бику није лако

На послу је исто наглашена сарадња тј односи, тако да сада је иделано време да се направе тимови коју су мешовити и мушкарци и жене и тада ће сваки пријекат да успе!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas