Oglas
· · Komentari: 0

Najiskreniji HOROSKOPSKI znaci: Ponekad su surovi, ali će uvek reći ono što misle

Tri horoskopska znaka koja nikada neće prećutati istinu

1696337716_Foto-Shutterstock-horoskopski-znaci.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Određeni znakovi horoskopa nisu dobri u lažima. Naprotiv, često im je teško, skoro nemoguće da ono što smatraju istinom zadrže za sebe. Međutim, često tu istinu ne iznesu na lep način već budu prilično surovi. Nekad umeju da uvrede ili uznemire svog sagovornika, ali oni baš ne razumeju kako bi istina mogla nekoga da povredi ili uvredi. Upravo zbog toga, ako želite da čujete istinu, obraćanje njima je sjajna ideja. Ipak, budite pripremljeni da ćete možda čuti i nešto što vam se neće dopasti.

Ovan

Ovan je jedan od najiskrenijih znakova Zodijaka. NJemu nije problem da izrazi istinu, čak i ako smatra da će uvrediti sagovornika njegovim rečima. Ne može da se pretvara, pa se zbog toga smatra veoma pouzdanim.

Strelac

NJihova iskrenost ponekad dostiže velike nivoe grubosti. Međutim, oni imaju hrabrosti da se suoče sa bilo kim i da izraze svoje mišljenje ili negodovanje i nije ih briga da li će druga osoba formirati dobar ili loš utisak.

Vodolija

Vodolija je poslednja na listi najiskrenijih znakova. One ne lažu jer je istina za njih sinonim za slobodu. Ne voli da zavisi od bilo koga, niti da se plaši i zbog toga će uvek spontano reći šta misli. Jedino što će ponekad radije prećutati nego slagati kako to čine horoskopski znaci koji su eksperti u laganju.

Često ovi znakovi izgovore nešto na ružan i uvredljiv način iako imaju najbolju nameru. Sem naravno, ako oni nisu uvređeni, pa žele da vam vrate istom merom. U svakom slučaju, ako ste istinoljubivi, budite hrabri i okružite se ljudima koji su u tome najbolji.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas