Oglas
· · Komentari: 0

Najlepši HOROSKOPKSI znaci: Astrolozi tvrde da oni imaju posebnu adute kojima osvajaju suprotni pol

Pogledajte o kojim znakovima je reč

1673795133_Foto-Shutterstock-najlepsi-znaci.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Prema mišljenju astrologa, određeni horoskopski znaci zrače posebnom energijom i lepotom. Smtraju da su ovi pripadnici Zodijaka najlepši i najatraktivniji.

Ribe 

Da li su Ribe najatraktivniji horoskopski znak? Da, bar tako tvrde astrolozi. Po njihovom mišljenju, većina najlepših žena na svetu je rođena u ovom znaku horoskopa. Ako ih duže gledate u oči, čuvajte se! Očaraće vas za čas! Oči su njihov najveći adut, ali neretko su i veoma zgodni.

Vaga 

Suptilna, prefinjena privlačnost ovog horoskopskog znaka je nešto šte je nemoguće ignorisati. Vage su jedan od najneverovatnijih znakova Zodijaka koje ćete ikada upoznati. Krasi ih predivna kosa, skladno raspoređene crte lica za koje mnogi veruju da su znak čistog savršenstva. Ali ono što je zanimljivo kod Vaga, jeste što zapravo mnogo više osvajaju svojom ličnošću. 

Pročitajte još: Nedeljni horoskop od 16. do 22. januara: Pred Ovnovima PUNO IZAZOVA, Jarac mora da bude OPREZAN SA KOLEGAMA NA POSLU

Lav 

Lavovi su poznati po snažnoj ličnosti i liderskim kvalitetima, ali oni takođe mogu da budu zapanjujuće lepi. Ako ste Lav, to znači da ste jedan od najatraktivnijih znakova Zodijaka. Aduti su vam pune, senzualne usne i grudi koje su savršenog oblika bez obzira na veličinu. Kod muškaraca su to jake i mišićave noge.

Blizanci 

Poznato je da Blizanci spadaju u jedan od najlepših znakova Zodijaka. Najčešće ih krasi anđeoska lepota, njihovo lice odiše neobičnim spojem gracioznosti i inteligencije. Za ovaj znak važii da je jedan od onih koji deluju na okolinu poput magneta. Teško da će se desiti da kada Blizanci ušetaju u neku prostoriju, ostanu neprimećeni. 

Ovan 

Zbog svog punog lica, Ovan je jedan od najatraktivnijih znakova Zodijaka. Neverovatno je ženstven, ima lice savršenih proporcija, a posebno je privlačan suprotnom polu jer odiše nekom toplinom. U kombinaciji sa energičnom prirodom i neverovatnim šarmom, lepota ovog znaka je nepobitna.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas