Oglas
· · Komentari: 0
HOROSKOPSKI ZNAKOVI

Ova četiri HOROSKOPSKA ZNAKA čine da se pored njih uvek osećate sjajno, njihova energija je zarazna!

Ukoliko ne znate sa kim biste dočekali Novu godinu, pokušajte da pronađete osobe u ovim horoskopskim znakovima.

1640815149_christmas-g7581f202e_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Na prvom mestu je Ovan. Iako je jak liderski znak, njegova energija je zarazna! On je znak pun optimizma, pokretan , odličan organizator. Lud u pozitivnom smislu pa ako se možda premišljate sa kime da dočekate novu godinu neka to bude ovan!

Pročitajte još: Da li je i vama ovo previše DETINJASTO: Paparaci uslikali Dženifer Lopez, a jedan detalj oko njenog vrata NIKO NIJE OČEKIVAO (FOTO)

Sledeće mesto pripada večitom dečaku koji ne želi da odraste a to je Strelac! Sa njim je provod uvek zagarantovan! NJegov optimizam je zarazan i tu njegovu energiju ne može baš svako da kanališe. Kako god, on vam nikada neće ni pomislite loše, pravi je prijatelj i ume da voli. Ako razmišljate sa kime da provedete novu godinu ili da odete na praznično putovanje neka to bude Strelac!

Pročitajte još: Nakon što su joj roditelji pronađeni mrtvi u domu, oglasila se popularna glumice: "Želim privatnost da tugujem"

Naredno mesto pripada Laviću! On je kralj i svi oko njega se tako osećaju! On nikada ne drži svoje ljude “pod šapom”! On je kralj velikog srca. Kada voli voli kraljevski. Sa njim gde god bili šta god radili osećaj je fenomenalan. Ako vam treba društvo za kafanu on je pravi izbor. Svako bi trebao da ima pored sebe u životu jednog Lavića jer sa njim sve posebno, spektakularno i kraljevski!

Pročitajte još: Rada Manojlović NOVOGODIŠNJOM čestitkom rasplakala sve: Evo kome je namenila

I spektakularne Ribe! Od svih navedenih znakova energija Ribe se razlikuje. To je isto zarazna energija ali mirna, tiha , puna ljubavi koja vam se tako lako i nežno uvuče pod kožu. One su mile i drage, pomalo sanjari i u svom svetu kao i svaki umetnik. Ako želite blagu i nežnu i pomalo lucidnu energiju za novu godinu i praznike Riba je prava osoba!

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas