Oglas
· · Komentari: 0
astro

Ova tri horoskopska znaka osete opasnost i negativnu energiju pre svih: Imaju nepogrešiv radar za loše vesti

Najintenzivniju intuiciju imaju samo ovi horoskopski znaci

1655200044_pietra-schwarzler-FqdfVIdgR98-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Oglas

Ribe

Na prvom mestu su Ribe zbog jake intuicije. One osećaju negativne vibracije, odmah nanjuše lošu dušu. Ribe to osećaju celim svojim telom. Ako vam treba neko za procenu osobe ili situacije poslušajte mišljenje Ribe!

Škorpije

Škorpije su poznate po svom osećaju koji je zaista nepogrešiv. Za razliku od Riba njima osećaj kreće iz stomaka. Čim to osete one su spremne za napad. NJihov repić samo čeka da ispali otrov. U odnosu na Ribe one napadaju direktno dok se Ribe sklanjaju.

Pročitajte još: Najslabije tačke horoskopskih znakova: Gde su najranjiviji?

Vage

Vage zbog svog sveta dualnisti često u njima žive dve i više osoba. Vage su osobe koje u sebi imaju i dobru i lošu osobu. I baš zbog toga one odmah prepoznaju opasnost i nevolju. Ne reaguju odmah kao Škorpija na prvu loptu. Vaga ipak treba da izvaga i tek kada je potpuno sigurna kreće u napad ali rečima. Rođena je diplomata, prilagodljiva je i na smiren i kulturan način staviće vam doznanja da je prozrela vaš podmukli plan.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas