Oglas
· · Komentari: 0

STIŽE KARMA VENERE I MARSA: Pet horoskopskih znakova koje očekuju vrtoglave promene u februaru 2024. godine

Pogledajte da li ste među njima

1706098077_Foto-Shutterstpck-planete.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Prema horoskopu Venera i Mars 17. ferbuara 2024. godine ulaze u tačnu konjunkciju u znaku Vodolije, što znači početak potpuno novog ciklusa u odnosima za sve znake zodijaka, obe planete uticace na ljubavna polja. Karma Venere i Marsa uticaće na ova 5 horoskopska znaka.

Bik

Venera, vaš vladar, povezuje Pluton i Mars u sektoru svrhe i statusa. To znači da ćete u februaru možda imati karmičko poznanstvo sa potencijalnim partnerom. Pored toga, Mars je odgovoran za tajne, tako da možete imati početak nove skrivene romanse, na primer na poslu ili sa nadređenom osobom. Budite sigurni da će u februaru početi nešto što će promeniti celu vašu ljubavnu godinu i uticati na život.

Vage

Venera prelazi u znak Vodolije zajedno sa Marsom i Plutonom, a ovaj sektor je odgovoran za zaljubljivanje, strast i flert. To znači da ćete ove godine možda doživeti potpunu transformaciju vaše veze, jer će vam se zbog potpuno nove romanse pojaviti leptiri u stomaku. Najverovatnije će ova osoba biti veoma ozbiljna finansijski, pošto Pluton u vašoj karti vlada sferom novca.

Ovan

Venera je vladar vašeg partnera, a povezivanje sa Plutonom i Marsom (vašim vladarima), daće karmički sastanak i veliku promenu u već postojećem savezu. Ako ste slobodni, od februara 2024. godine upoznaćete se sa novim ljudima i nastaće strastvena romansa. 

Škorpija

Pluton, vaš vladar, povezuje Veneru i Mars u vašem sektoru stanovanja. Verovatno ćete zbog selidbe započeti novu romansu ili će vas u februaru partner pozvati da počnete da živite zajedno. Oni koji su u braku prolaziće kroz težak period, a možda čak i razvod, poručuju sa sajta Wday.ru. 

Vodolija

Očekuju vas ogromne promene, jer Venera i Mars započinju novi ciklus u vašem znaku. To znači da ćete želeti da iskusite nove stvari u svom životu.

Lav

Venera, Mars i Pluton se spajaju u vašem bračnom sektoru, što znači da bi se vaša veza mogla zauvek promeniti u februaru. Ukoliko ste samci, magnetski ćete privlačiti ljude oko sebe.  Ako ste u braku, onda će Pluton promeniti vaš odnos kroz temu stanovanja, partner vam može predložiti da počnete da živite odvojeno.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas