· · Komentari: 0
ASTRO

Svi ćemo osetiti Marsa u Lavu: Blizancima donosi SVAĐU, JEDNOM znaku haos, a OVNU raj

Mars boravi u Lavu od 12. juna do 29. jula i to je period koji donosi energiju i akciju.

1623665736_slavlje.png
Foto: Depozitfoto

Mars u Lavu je jaka energija, potreba za akcijom i strast. Ovako jaka energija zna da ponese, a Lav je vatreni znak), vatrenu energiju koja zna da opeče. Dakle, to je savršena snaga, ali je potreban oprez!

Pročitajte još: Tito je znao, a vidovnjakinja najavila: ZLATNA VODA u Zmajevu otkriva Atilin grob

Biće seksa
Pošto planeta Mars predstavlja mušku seksualnu pokretačku energiju, a sada je ta energija u strastvenom i vatrenom Lavu, muškarci će biti prozvani.

Sada je idealno vreme da se stvari i ideje pretvore u akciju i relalizaciju jer sve ono što smo sanjali za vreme Marsa u Raku sada sa Marsom u Lavu može da se realizuje.

Biće svađa i ljutnja

Dok traje ovaj tranzit Marsa u Lavu biće dosta lepih aspekata ali i onih malo napetijih. Mars u Lavu će biti u opoziciji sa Saturnom pa se može javiti velika razarajuće ljutnja. Potrebno je da osoba nešto prelomi u svom karakteru kako ne bi došlo do razarajućeg dejstva koje se odnosi na komunikaciju i odnose.

Biće sukoba i lomova, a neki će izvući korist

Mars u Lavu će biti u kvadratu sa Uranom u Biku pa se mogu i na kolektivnom nivou javiti prelomi, jake ekspolozije, a sve u cilju da se uništi staro i stvori nešto novo. Ovaj tranzit će najbolje podneti Ovnovi, Lavovi, Strelčevi, Vage i Blizanci. Ostali samo uz malo truda imaju lepe šanse i prilike. Svi će imati jaku želju za borbom i dokazivanjem.

Uticaj Marsa na horoskopske znake

Ovan

Kod vas će biti više izazova. Naglašena vam je ljubavna strana. Slobodni mogu da upoznaju osobu koja će ih privući sa velikom strašću. Oni koji su u vezi mogu imati problem u komunikaciji i finansijama sa partnerom. Takođe sve veze koje su na klimavim nogama sada se konačno završavaju. Na poslovnom planu sve ide svojim tokom, bez trzavica.

Pročitajte još: Primitivni nomadi su napravili precizan astronomski sat: Da li su došli sa ORIONA?

Bik

Vi ćete imati potencijal za rasprave i konflikte unutar vaše primarne porodice. Ovaj Mars u Lavu vama budi jake i ishitrene reakcije koje vama nikako nisu svojstvene. Neka tako i ostane. Ne ulazite u raspravu, jaku energiju koju osećate usmerite na renoviranje vašeg porodičnog carstva. Poslovna karijera ostaje nepromenjena.

Bik će se svađati sa porodicom, a Ovan u ljubavi. Blizanci neka budu oprezni! Rak ima dva putića!

Blizanci

Za vas je savet VELIKI oprez u saobraćaju i komunikaciji. Ne ulazite u bespotrebne rasprave jer ste u nestrpljivi. Pogotovo kada je posao u pitanju i odnos sa kolegama.Uvek sve dođe na svoje kada mu je vreme. Pustite univerzum da se pobrine za pravo vaše vreme i tada ćete imati sve informacije.

Rak

Vi imate dvosmernu ulicu. Ili veliki neočekivani priliv novca ( pokušajte neku igru na sreću) ili veliki odliv novca ako ne napravite realnu računicu kućnog budžeta. Sada nije vreme za kredite , pozajmice, velika ulaganja.

Pročitajte još: Ivanov je pokušao da oplodi šimpanze LJUDSKOM SPERMOM, a cilj je bio jedan! Šta se KRILO iza NAJOZBILJNIJEG svetskog projekta! (VIDEO)

Lav

Vi osećate ovu energiju koja je vezana za posao i savršeno vam odgovara. Pokrećete se sa mrtve tačke, preuzimate stvari u svoje ruke. Samo napred!

Lav se pokreće sa mrtve tačke, Devica mora da povuče ručnu i ćuti!

Devica

Vi treba da povučete ručnu. Učaurite se, meditirajte, osamite se. Organizam vam traži više sna , podarite mu. Nikako sada ne donosite bitne odluke pogotovo vezano za posao.. Ovaj tranzit vas iscrpljuje. Ovo nije vaša energija.

Pročitajte još: Primitivni nomadi su napravili precizan astronomski sat: Da li su došli sa ORIONA?

Vaga

Ovaj tranzit od vas traži balans i diplomatuju što je vama u krvi. Imaćete priliki za ulazak u timove, da skalapate nova poslovna poznanstva ali i da se reštite nekih navodnih prijatelja. Još nije vreme da ispucate svu energiju. Ovaj tranzit vam na neki način prija ali je prejak za vas.

Vagi je potrebno mnogo diplomatije, a Škopije će naći posao, ali ne smeju da imaju dugačak jezik.

Škorpija

Škorpije koje nemaju posao sada imaju ogromne šanse da ga potpuno neočekivano nađu..One koje su u radnom odnosu mogu da imaju velike i burne svađe sa predpostavljenim što se ne savetuje.

Strelac

Kao i Bliznacima OPREZ u saobraćaju. Imaćete sjajne prilike za upoznavanje novih ljudi, novih poslovnih šansi kao i priliku za sjajna putovanja. Potrudite se da sve navedeno uklopite u jednu celinu. Za to imate podršku planeta.

Pročitajte još: Pošto je deci obezbedio kuće i stanove, Dejan Milenković iz Borača je sebi podigao grobnicu sa "garsonjerom" (FOTO)

Jarac

Vama se ovaj tranzit dešava kroz osmu kuću što predstavlja seks, transformaciju, nasledstvo i tuđ novac. Ne ulazite u kredite i pozajmice. Imate dve opcije ili iznenadno nasledstvo/novac ili problem sa tuđim novcem. Polje karijere vam ne dotiče ovaj tranzit.

Jarac neka ne pozajmljuje, Vodolija je napeta, a jedino Ribama odgovara ovaj tranzit.

Vodolija

Osećate napetost i nervozu. Zbog tenzije koju osećate moguć je veliki sukob sa partnerom. Pokušajte da se kontrolišete i da ne prenosite nervozu na partnera.

Pročitajte još: Ribari redovno viđaju LETELICE kako izranjaju iz okeana, a za sve su krivi džinovi?

Ribe

Vama prija ovaj tranzit. Pokreće vas i daje vam energiju. Stvari koje ste zamislili sa predhodnim tranzitom a vezani su za trenutni posao ili možda pokretanje privatnog biznisa (Mars u Raku) sada je vreme da ih realizujete. Imate energije, imate volju i želju. Ništa vam nije teško. Sada punom parom napred!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.