Oglas
· · Komentari: 0
PLANETE

Horoskop za leto: Mars u Lavu donosi novo buktanje virusa? Evo kakvo je njegovo dejstvo po ZNACIMA

Krajem naredne nedelje, 11. juna, Mars napušta Raka i ulazi u znak Lava.

1622796062_universe-782697_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Reč je o važnoj nebeskoj promeni, naročito ako znamo da je ova planeta svoj ritam kretanja prilično povezala s razvojem pandemije i ponašanjem kovida 19.

Pročitajte još: Šta horoskopskim znacima donosi RETROGRADNI MERKUR i pomračenje Sunca? RIBE prolaze NAJBOLJE!

Naime, svaki put kada je tranzitni Mars menjao znak, menjale su se i mere koje su donošene u borbi protiv virusa koji je pokorio svet. Ranije smo govorili o tome - pređašnji tranzit je najavio opštu vakcinaciju i popuštanje mera. Sada, kada smo na pragu novog ciklusa, Mars u Lavu donosi sledeće:

Zemljotresi, nepogode
Osim toga, tokom juna Mars formira neprijatan kvadrat s Uranom i istovremeno opoziciju sa Saturnom. Ovo je aspekt naglih događaja, više sile. U prvom planu mogu biti zemljotresi, vulkani ili druge prirodne nepogode.

Šta donosi Mars u Lavu?

Do 29. jula ova crvena planeta će se nalaziti u Lavu, nakon toga prelazi u Devicu. U tom intervalu i Jupiter napušta Ribe, vraća se u Vodoliju. Ovo je tranzit koji upozorava, jer nešto što smo mislili da smo prevazišli, ponovo se vraća. Velika je verovatnoća da to bude upravo ponovno buđenje i buktanje virusa, ali u ovom talasu klinička slika u prvi plan stavlja sistem za varenje i probavu.

Ponovno buđenje virusa?

Do tada, tokom njegovog boravka u Lavu (jun i jul), iako virus slabi, na udaru su osobe koje kao posledicu preležanog virusa mogu imati kardiovaskularne probleme. Naučnici dolaze do novih spoznaja o tome kakve sve posledice ovaj virus izaziva. 

Pročitajte još: NAJGORI MUŽEVI horoskopa: Od njih nećete čuti volim te i uvek su sebi na prvom mestu!

Na udaru su svi astrološki znaci, nema zaštićenih. Ipak, poseban oprez savetujem osobama koje u svom natalnom horoskopu imaju naglašen znak Vodolije, Bika, Lava i Škorpije.

Dejstvo Marsa po znacima

Dejstvo tranzitnog Marsa možete da pratite i po položaju natalnih polja u svom horoskopu:

Mars uvek najavljuje promene Foto: Depozit

Tranzitni Mars u prvom natalnom polju: Ovo je dobar tranzit za fizičku vitalnost. Mogu se pojačati i ljubavne veze, ali u nekim slučajevima, ako se dogodi povreda, velika je verovatnoća da na udaru budu glava i lice.

U drugom polju: Ulažete više energije da zaradite novac, ali i da podmirite sve troškove. Postoji preterana potreba za dokazivanjem jer poistovećujete materijalno dobro sa samopouzdanjem i samopoštovanjem. Mogući su sukobi oko vlasništva.

Mars u trećem polju

Suzana Ban Foto: V. D.

U trećem polju: Previše je ideja i planova, a veliko rasipanje energije. Ova planeta uvek donosi višak energije koja se lako pretvara u agresiju. Budite oprezni u saobraćaju, komunikaciji s okolinom i budite pažljivi na ulici.

U četvrtom polju: Uvek donosi borbu u kući, tenziju s članovima porodice. Moguće su štete u domu, a u slučaju da baš u ovom periodu otpočinjete neke radove u kući, Mars predstavlja radnike koje ćete angažovati. Naoružajte se strpljenjem.

Pročitajte još: Decenijama su nas PRIPREMALI za KORONU, a ovaj MURAL je DOKAZ! (FOTO)

U petom polju: Ovo vreme je veoma berićetno za stvaranje. Na raspolaganju vam je više energije za kreativno izražavanje kroz aktivnosti s mladim ljudima, i decom. Osim toga, raste raspoloženje za romantiku i zabavne aktivnosti.

U šestom polju: Pravo je vreme da se pozabavite svojim zdravljem. Teško vam je da uspostavite harmoniju u radnom okruženju, pa vas ovaj ambijent može učiniti ljutitim, frustriranim i nemirnim. Opasnost od infekcije i povrede.

U sedmom polju: Polje braka i partnerstva je pod izazovom jer vi, ali i vaš partner, možete pokazati previše tvrdoglavosti. Ova energija je korisna za saradnju i praktično rešavanje problema u vezi, ali uz prepirke i borbu.

Pročitajte još: NAJGORI MUŽEVI horoskopa: Od njih nećete čuti volim te i uvek su sebi na prvom mestu!

U osmom polju: Ovo je polje seksualnosti, pa ovaj tranzit izaziva skok ove energije. S druge strane, ovo polje predstavlja i tuđ novac, tako da Mars na ovom mestu uvek donosi sukobe oko nekog novca/imovine. Držite se dalje od banaka.

U devetom polju: Entuzijazam raste, imate potrebu za napretkom više nego uobičajeno. Zovu vas avanture, lako se odlučujete za put. Izbegavajte diskusije i intelektualno nadmetanje, jer sve lako prerasta u svađu.

U desetom polju: Borba za sopstveni status i rast ambicija. Ovo je povoljno vreme za samozapošljavanje ili započinjanje posla u sferi koju Mars predstavlja. Mogući su problemi s vlastima. Period je nepovoljan za sud.

U jedanaestom polju: Ulažete dodatnu energiju za opstanak bilo kakve grupacije kojoj pripadate. S druge strane, jedini način da nešto sprovedete u delo jeste upravo grupni rad. Zbog toga je ovaj period za vas naročito naporan, jer da biste svoje vizije sproveli u delo, morate da savladate psihologiju grupe.

Pročitajte još:Čuveni astrolog Tanja Veljković kaže: Večeras počinje REPROGRAMIRANJE, pred nama je istorijski trenutak

U dvanaestom polju: Ovo je vreme kada najveći deo vaše energije ulažete u privatne stvari i unutrašnje promene čiji će se rezultati tek u budućnosti videti. Tokom ove faze mogu da vas muče nesanica i neke hronične tegobe.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas