Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Сви ћемо осетити Марса у Лаву: Близанцима доноси СВАЂУ, ЈЕДНОМ знаку хаос, а ОВНУ рај

Марс борави у Лаву од 12. јуна до 29. јула и то је период који доноси енергију и акцију.

1623665736_slavlje.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Марс у Лаву је јака енергија, потреба за акцијом и страст. Овако јака енергија зна да понесе, а Лав је ватрени знак), ватрену енергију која зна да опече. Дакле, то је савршена снага, али је потребан опрез!

Прочитајте још: Тито је знао, а видовњакиња најавила: ЗЛАТНА ВОДА у Змајеву открива Атилин гроб

Биће секса
Пошто планета Марс представља мушку сексуалну покретачку енергију, а сада је та енергија у страственом и ватреном Лаву, мушкарци ће бити прозвани.

Сада је идеално време да се ствари и идеје претворе у акцију и релализацију јер све оно што смо сањали за време Марса у Раку сада са Марсом у Лаву може да се реализује.

Биће свађа и љутња

Док траје овај транзит Марса у Лаву биће доста лепих аспеката али и оних мало напетијих. Марс у Лаву ће бити у опозицији са Сатурном па се може јавити велика разарајуће љутња. Потребно је да особа нешто преломи у свом карактеру како не би дошло до разарајућег дејства које се односи на комуникацију и односе.

Биће сукоба и ломова, а неки ће извући корист

Марс у Лаву ће бити у квадрату са Ураном у Бику па се могу и на колективном нивоу јавити преломи, јаке експолозије, а све у циљу да се уништи старо и створи нешто ново. Овај транзит ће најбоље поднети Овнови, Лавови, Стрелчеви, Ваге и Близанци. Остали само уз мало труда имају лепе шансе и прилике. Сви ће имати јаку жељу за борбом и доказивањем.

Утицај Марса на хороскопске знаке

Ован

Код вас ће бити више изазова. Наглашена вам је љубавна страна. Слободни могу да упознају особу која ће их привући са великом страшћу. Они који су у вези могу имати проблем у комуникацији и финансијама са партнером. Такође све везе које су на климавим ногама сада се коначно завршавају. На пословном плану све иде својим током, без трзавица.

Прочитајте још: Примитивни номади су направили прецизан астрономски сат: Да ли су дошли са ОРИОНА?

Бик

Ви ћете имати потенцијал за расправе и конфликте унутар ваше примарне породице. Овај Марс у Лаву вама буди јаке и исхитрене реакције које вама никако нису својствене. Нека тако и остане. Не улазите у расправу, јаку енергију коју осећате усмерите на реновирање вашег породичног царства. Пословна каријера остаје непромењена.

Бик ће се свађати са породицом, а Ован у љубави. Близанци нека буду опрезни! Рак има два путића!

Близанци

За вас је савет ВЕЛИКИ опрез у саобраћају и комуникацији. Не улазите у беспотребне расправе јер сте у нестрпљиви. Поготово када је посао у питању и однос са колегама.Увек све дође на своје када му је време. Пустите универзум да се побрине за право ваше време и тада ћете имати све информације.

Рак

Ви имате двосмерну улицу. Или велики неочекивани прилив новца ( покушајте неку игру на срећу) или велики одлив новца ако не направите реалну рачуницу кућног буџета. Сада није време за кредите , позајмице, велика улагања.

Прочитајте још: Иванов је покушао да оплоди шимпанзе ЉУДСКОМ СПЕРМОМ, а циљ је био један! Шта се КРИЛО иза НАЈОЗБИЉНИЈЕГ светског пројекта! (ВИДЕО)

Лав

Ви осећате ову енергију која је везана за посао и савршено вам одговара. Покрећете се са мртве тачке, преузимате ствари у своје руке. Само напред!

Лав се покреће са мртве тачке, Девица мора да повуче ручну и ћути!

Девица

Ви треба да повучете ручну. Учаурите се, медитирајте, осамите се. Организам вам тражи више сна , подарите му. Никако сада не доносите битне одлуке поготово везано за посао.. Овај транзит вас исцрпљује. Ово није ваша енергија.

Прочитајте још: Примитивни номади су направили прецизан астрономски сат: Да ли су дошли са ОРИОНА?

Вага

Овај транзит од вас тражи баланс и дипломатују што је вама у крви. Имаћете прилики за улазак у тимове, да скалапате нова пословна познанства али и да се рештите неких наводних пријатеља. Још није време да испуцате сву енергију. Овај транзит вам на неки начин прија али је прејак за вас.

Ваги је потребно много дипломатије, а Шкопије ће наћи посао, али не смеју да имају дугачак језик.

Шкорпија

Шкорпије које немају посао сада имају огромне шансе да га потпуно неочекивано нађу..Оне које су у радном односу могу да имају велике и бурне свађе са предпостављеним што се не саветује.

Стрелац

Као и Близнацима ОПРЕЗ у саобраћају. Имаћете сјајне прилике за упознавање нових људи, нових пословних шанси као и прилику за сјајна путовања. Потрудите се да све наведено уклопите у једну целину. За то имате подршку планета.

Прочитајте још: Пошто је деци обезбедио куће и станове, Дејан Миленковић из Борача је себи подигао гробницу са "гарсоњером" (ФОТО)

Јарац

Вама се овај транзит дешава кроз осму кућу што представља секс, трансформацију, наследство и туђ новац. Не улазите у кредите и позајмице. Имате две опције или изненадно наследство/новац или проблем са туђим новцем. Поље каријере вам не дотиче овај транзит.

Јарац нека не позајмљује, Водолија је напета, а једино Рибама одговара овај транзит.

Водолија

Осећате напетост и нервозу. Због тензије коју осећате могућ је велики сукоб са партнером. Покушајте да се контролишете и да не преносите нервозу на партнера.

Прочитајте још: Рибари редовно виђају ЛЕТЕЛИЦЕ како израњају из океана, а за све су криви џинови?

Рибе

Вама прија овај транзит. Покреће вас и даје вам енергију. Ствари које сте замислили са предходним транзитом а везани су за тренутни посао или можда покретање приватног бизниса (Марс у Раку) сада је време да их реализујете. Имате енергије, имате вољу и жељу. Ништа вам није тешко. Сада пуном паром напред!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas