Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Tri stvari koje NE BI TREBALO da radite tokom vladavine VODOLIJE, bez obzira koji ste horoskopski znak

Zaboravite dosadno i već viđeno ― nastupila je sezona Vodolije, koja donosi ekscentričnost i posebnost!

1643280945_horoscope-g0d595778f_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

S nastupanjem sezone Vodolije stiže i drugačija energija od one koju je nosio znak Jarca. Sloboda, rušenje granica, nezavisnost, avanturistički duh i ekscentričnost u svom punom sjaju sada dolaze do izražaja.

Međutim, postoje stvari koje u ovom periodu ne treba raditi.

Pročitajte još: Da li znate koji je NAJREĐI, a koji NAJČEŠĆI horoskopski znak?

Racio ne sme da prevlada

 

Za početak, ne borite se protiv svojih emocija! Prvog dana februara počinje mlad mesec, prva lunarna faza, koja će probuditi više vaš um nego srce. Nije, međutim, dobra ideja u ovo doba godine pustiti razum da prevlada, već će za pripadnike svih znakvoa biti značajno da prate intuiciju i svoj osećaj.

Budući da se pred kraj januara završavaa retrogradno "kretanje" Venere, a nekoliko dana kasnije i retrogradni Merkur, razmislite o tome kako su uticali na vas i pokušajte sami sa sobom da raščistite sve nejasne emocije.

Pravljenje planova

Ne razmišljajte o budućnosti. Lako je dozvoliti uticaju Vodolije, koji uvek planira i vidi dalje od drugih, da vam probudi opsesiju dugoročnim brigama, ali ne dajte se. Vežbajte kako biti u sadašnjem trenutku i uivajte u svemu što vam donosi svaki dan.

Upoređivanje s drugima

Ne upoređujte se s drugima. Budući da Mars, planeta agresije i impulsivnosti, prelazi u Jarca, rastu brige o tome šta drugi misle o vama. Ne opterećujte se time, već se oslonite na ono za šta znate da su vaše jače strane i prestanite da mislite o tome šta sve drugi umeju, imaju i mogu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas