Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Večeras u 21:57 počinje POMRAČENJE MESECA: Za ČETIRI ZNAKA je jako važno da ne DONOSE ODLUKE, jer mogu doživeti KOLAPS

Pomračenje Meseca 19. novembra dešava se u znaku Bika i Škorpije. Mesec se nalazi u znaku Bika, dok se Sunce, njegova svetla tačka nalazi u znaku Škorpije.

1637349472_shutterstock_1508450342.jpg
Foto: Sutterstock
Oglas

Pomračenje Meseca će aktivirati ova dva znaka zodijaka i povezaće njihova tela u kojima će tražiti sigurnost posebno kada je ljubav u pitanju, ali i fiansije, samopoštovanje, kao i poslovna stabilnost. 

Pomračenja često donose nove prilike i početke na životnim poljima, ali su i aktivni nosioci svih nemilih događaja, posebno kad su emicije u pitanju. Period pomračenja Meseca utiče na emocije gde se ne vidi relana slika ljubavi, zbog čega ovo nije povoljan period za donošenja bilo kakvih odluka ili radikalnih promena.

Pročitajte još: Zavirite u svoju ŠOLJU ČAJA već večeras: Običaj koji potiče iz stare Azije i drevne Grčke može otkriti BUDUĆNOST

Pomračenje Meseca u Biku najteže će podneti sami Bikovi, Škorpije, Lavovi i Vodolije. Bikovima će biti najteže jer se samo pomračenje odvija u njihovom znaku, a na drugom mestu su Škorpije.

Mesec je smešten na fiksnoj Zvezdi Algolu, najrazornijoj fiksnoj zvezdi na nebu. Ova fikksna Zvezda nije baš na glasu jer je poznata po tome što može da napravi jako velike probleme, posebno one koji idu od strane ženske populacije. Za ovo vreme potrebno je imati vere i iskrenosti, pišu "Astrousluge.com".

Mesečevi kvaliteti emocija i instinkta dostižu svoj vrhunac za vreme njegove trajnosti. Zato iskoristite svoju povećanu emocionalnu snagu i intuiciju da prevaziđete sve izazove u vezi.  Podsvesni um omogućava nepristrasan i uravnotežen pogled na vaše lične odnose.

Jasno ćete videti bilo kakvu dinamiku odnosa ili negativna osećanja koja izazivaju razdor. Za vreme ovog Meseca moguće su i promene raspoloženja, dok intenzivne emocionalne veze mogu dovesti do novih karmičkih odnosa.

Ali pomračenje Meseca je takođe u trigonu sa Plutonom u Jarcu, što podstiče pozitivnu transformaciju i duhovnu evoluciju. To znači da se mogu lakše prevazići postojeći problemi, koji će nam izgledati mnogo veći nego što u stvari i jesu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas