Oglas
· · Komentari: 0
horoskop

VIKEND HOROSKOP: Vodolijama stiže NALET LEPE ENERGIJE, Vagama BIZNIS TEČE PO PLANU

Šta zvezde predviđaju ovog sunčanog vikenda?

1647679424_woman-g310968788_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Ovan

 Saradnja sa prijateljima poslovna može vam doneti neočekivani uspeh. Za dane vikenda detaljno razradite plan uz šoljicu kafe.

Bik

Sledi vam jedan relaksirajući vikend sa voljenom osobom. Na vama je da se opustite i max uživate.

Blizanci

 Komunikacija na poslu se smiruje. Sada vi možete da se opustite i da se posvetite mentalnoj higijeni za dane vikenda.

Rak

 Porodica dosta trpi zbog pritiska koji osećate na poslu. Subotu i nedelju posvetite samo njima i pokažite im koliko vam je stalo do njih.

Lav

 Kako je krenulo lepo vreme vas ne drži mesto. Već ste isplanirali kako ćete provesti vikend. Radite ono što vas čini srećnim.

Devica

 Dane vikenda iskoristite za detaljno prolećno sređivanje doma.

Vaga

 Biznis plan teče po planu. Vi sada ubirate plodove i potrebno je da se okrenete sebi. Za vikend napunite baterije i radite stvari koje vas čine srećnim.

Škorpija

Zadovoljni ste kako ste završili radnu nedelju. Od ponedeljka vas očekuje bitan sastanak sa nadređenima kada je potrebno da zatražite povišicu.

Strelac

 Dom, porodica i prijatelji su ono što vama daje pozitivnu energiju. Vikend provedite sa njima i maksimalno uživajte!

Jarac

Uveli ste promene kada je posao u pitanju. To vam je dosta energije oduzelo. Još niste sve uradili do kraja pa detaljan plan napravite za vikend.

Vodolija

 Osećate nalet lepe energije. I želite da je maximalno iskoristite. Svaki plan za vikend će biti odličan šta god vi odlučili.

Ribe

 Brige i obaveze su vas iscrpele. Plašite se za vaš imunitet. Vikend posvetite svom telu i glavi i ne radite ništa što vam stvara napor.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas