· · Komentari: 0
Ideja

"Folksvagen" na originalan način promovisao svoj model (FOTO)

Popularni nemački glumački par uživao u novom "t-rok" kabrioletu

1598280393_DB2020NR00379_full.jpg
Foto:"Folksvagen"

Oni su veoma popularni glumački par u Nemačkoj. I životni su saputnici. Andrea Savacki i Kristijan Berkel su poznati našim gledaocima iz nekih nemačkih krimi serija, ali i filmova Pola Verhovena.
A nemački automobilski gigant "Folksvagen" je u želji a predstavi svoj novi model "t-rok" kabriolet, ovaj par "poslao" na vikend put pored Brandenburških jezera.

Pročitajte još: Ruski elektromobil ubrzava kao bolid Formule 1! (FOTO/VIDEO)

Oni su sa oduševljenjem iskoristili priliku (naravno, ne sumnjamo da je i honorar bio pozamašan) ali su i na najbolji mogući način, sa neskrivenim uživanjem predstavili ovaj lepi kabriolet.

Foto:"Folksvagen"

- Ovo je neverovatno iskustvo. Ovaj kabriolet vam pruža zadovoljstvo da uživate u slobodi, otvorenom pogledu, a u trenutku kada sunce prekriju oblaci, krene kišica, veoma brzo i to dok voziti podižete krov - pričao je posle izleta nemački glumac.

Za podizanje krova pri brzini od 30 km na čas dovoljno je samo 11 sekundi. Prođe pljusak i za samo devet sekundi krov se lagano, opet može i za vreme vožnje, spušta.

Foto:"Folksvagen"

Naravno, lepša polovina glumačkog i životnog dueta, Andrea, je obratila pažnju na praktične stvari.

- Prtljažnik je bio sasvim dovoljan da potrpamo sve što je potrebno za dvoje koji idu na vikend. Pri tome uopšte ne moramo da planiramo unapred šta će nam trebati. Za razliku od putovanja avionom, kada vam bar nešto zafali, ovde smo poneli i više stvari nego što nam je trebalo - hvalila je Andrea prtljažnik koji sa 284 litre zapremine demantuje da kabrioleti ne mogu da budu izdašni i na ovom polju.

Foto:"Folksvagen"

NJihovoj priči zaista nema kraja, ali da podsetimo samo na najvažnije karakteristike ovog kabrioleta.

Dug je 4.268 mm, širok 1.811. mm. Kapacitet prtljažnika je 284 litre. Mekani, platneni krov, se spušta za devet sekundi, poptpuno automatizovano, a podiže za 11. Jedini uslov je, ako to radite ne zaustavljajući kola, da brzina ne bude veća od 30 km na čas. Naravno, ovu operaciju možete izvesti i kada je vozilo parkirano.

Pročitajte još: Znate li koji je automobil prvi prešao Saharu? (FOTO)

Pod haubom se nalazi motor od 1.0  litara radne zapremine sa 115 "konja" ili snažniji agregat sa 1,5 litara radne zapremine i 150 KS.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.