· · Коментари: 0
Идеја

"Фолксваген" на оригиналан начин промовисао свој модел (ФОТО)

Популарни немачки глумачки пар уживао у новом "т-рок" кабриолету

1598280393_DB2020NR00379_full.jpg
Фото:"Фолксваген"

Они су веома популарни глумачки пар у Немачкој. И животни су сапутници. Андреа Савацки и Кристијан Беркел су познати нашим гледаоцима из неких немачких крими серија, али и филмова Пола Верховена.
А немачки аутомобилски гигант "Фолксваген" је у жељи а представи свој нови модел "т-рок" кабриолет, овај пар "послао" на викенд пут поред Бранденбуршких језера.

Прочитајте још: Руски електромобил убрзава као болид Формуле 1! (ФОТО/ВИДЕО)

Они су са одушевљењем искористили прилику (наравно, не сумњамо да је и хонорар био позамашан) али су и на најбољи могући начин, са нескривеним уживањем представили овај лепи кабриолет.

Фото:"Фолксваген"

- Ово је невероватно искуство. Овај кабриолет вам пружа задовољство да уживате у слободи, отвореном погледу, а у тренутку када сунце прекрију облаци, крене кишица, веома брзо и то док возити подижете кров - причао је после излета немачки глумац.

За подизање крова при брзини од 30 км на час довољно је само 11 секунди. Прође пљусак и за само девет секунди кров се лагано, опет може и за време вожње, спушта.

Фото:"Фолксваген"

Наравно, лепша половина глумачког и животног дуета, Андреа, је обратила пажњу на практичне ствари.

- Пртљажник је био сасвим довољан да потрпамо све што је потребно за двоје који иду на викенд. При томе уопште не морамо да планирамо унапред шта ће нам требати. За разлику од путовања авионом, када вам бар нешто зафали, овде смо понели и више ствари него што нам је требало - хвалила је Андреа пртљажник који са 284 литре запремине демантује да кабриолети не могу да буду издашни и на овом пољу.

Фото:"Фолксваген"

Њиховој причи заиста нема краја, али да подсетимо само на најважније карактеристике овог кабриолета.

Дуг је 4.268 мм, широк 1.811. мм. Капацитет пртљажника је 284 литре. Мекани, платнени кров, се спушта за девет секунди, поптпуно аутоматизовано, а подиже за 11. Једини услов је, ако то радите не заустављајући кола, да брзина не буде већа од 30 км на час. Наравно, ову операцију можете извести и када је возило паркирано.

Прочитајте још: Знате ли који је аутомобил први прешао Сахару? (ФОТО)

Под хаубом се налази мотор од 1.0  литара радне запремине са 115 "коња" или снажнији агрегат са 1,5 литара радне запремине и 150 КС.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.