Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Откривен

Потврђена она народна:" Заклела се земља рају да се тајне све сазнају"! (ВИДЕО)

Иако "Мерцедес" предузима све мере опреза ипак је сада познато како ће изгледати нова "С-класа"

1597847897_s-klasa.jpg
Актуелна "С-класа" (Фото:Мерцедес-Бенц")
Oglas

Љубитељи аутомобила са звездом на хауби, тврде да постоје само две врсте аутомобила " Мерцедеси" и они други!

При томе кажу и да је перјаница бренда "С-класа" вероватно најбољи аутомобил на свету! И тешко да ко може, бар када је ова друга тврдња у питању, да приговори, каже супротно. 

"Мерцедес С - класе" је одувек био не новитет "Мерцедеса" већ комплетне ауто-индустрије, Никада мање од 700-800 патената није пријављено када је прављена нова "С-класа". Увек је то био аутомобил који је померао границе и постављао стандарде,

Прочитајте још: Просечна старост аутомобила у ЕУ је 10 година, а ево како стоји СРБИЈА

И зато и не чуди што "Мерцедес" данима уназад, све информације о новој "С-класи" даје "на кашичицу", брижљиво чувајући од радозналих погледа аутомобил који ће, у то нико и не сумња, поново значити прекретницу у ауто-индустрији!

Али, како каже она наша народна: "Заклела се земља рају да се тајне све сазнају" и "скривалица"  фабрике из Штутгарта, и "строго чувана пословна тајна" пале су у воду пред случајним пролазником, можда и папарацом, неважно је то у овој причи.

Прочитајте још: Ово је време СУВ возила, екипа "Магазина Новости" открива ЗАШТО (ФОТО)

Углавном, неко је случајно видео, врло мало замаскирани модел новог "мерцедеса С класе", ту је био смартфон и ето снимка, који се већ пар сати врти на "Јутјубу".

Званична презентација је заказана за 2. септембар ове године.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas