Oglas
· · Komentari: 0
Požurili

"Sitroen" nije izdržao pa je objavio fotografije pre Svetske premijere (FOTO/VIDEO)

Novi model francuske kompanije "C4 elektrik" biće zvanično predstavljen 30. juna ove godine

c4-e-4.jpg
Foto:"Sitroen"
Oglas

Zvanična "Svetska premijera" novog "sitroena C4" zakazana je za 30.jun ove godine. Naravno "onlajn" kako smo već i počeli da se navikavamo otkako se virus "Kovid-19" u punoj brzini pojavio u našim životima.

Foto:"Sitroen"

Pa ipak, "Sitroen" na opšte odobravanje brojne armije fanova, nije izdržao pa nam je priuštio nekoliko, prvih fotografija ovog modela.

Pročitajte još:Pogledajte PRE SVETSKE PREMIJERE kako izgleda "škoda oktavija skaut"

Na prvi pogled vidi se da je "Sitroen" na svu sreću, opet ostao veran sebi jer je i ovaj "hečbek" dizajnersko osveženje na tržištu.


Francuski gigant nas je još od vremena Andrea Sitroena navikao i da u svojim modelima uvek ima neka tehnološka, sasvim nova rešenja, pa verujemo da će tako biti i ovog puta.

Pročitajte još:"Folksvagen" će svoja ID vozila prodavati samo NA INTERNETU!

Pored verzije sa klasičnim pogonom, jasno je, prva zvezda će ipak biti "C4-e", verzija sa električnim motorom.
Sve pojedinosti saznaćemo 30. juna na veoma očekivanoj onlajn prezentaciji.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas