Oglas
· · Komentari: 0

Trik koji će vam olakšati život: Kako pravilno otkinuti foliju (VIDEO)

Ovo će vam promeniti život

1654275741_folija.jpg
Foto: Tik Tok printscreen / 6quence
Oglas

Aluminijumska folija jedna je od najbitnijih stvari u kuhinji, a mnogi imaju problem onog trenutka kada trebaju da je upotrebe.

Pročitajte još: Zbog čega kašika za špagete ima rupu? Evo jednostavnog objašnjenja

Naime, često ume pogrešno da se pocepa. Žena na Tik Toku odlučila je da objasni, kako najlakše da je otkrinete, a da vam se ne pocepa. Kada kupite novu aluminijsku foliju, primetićete da kutija u kojoj se nalazi ima reckavi rub koji pomaže da se precizno otkine potrebna količina folije.

 

@6quence #Kitchenhacks ♬ original sound - Aflik

Ipak, mnogi su primetili, da ako povuku foliju preko tog ruba, da se ona često pokida u ruci i da ne dobijemo čisto izrezanu foliju kojoj smo se nadali. Snimak pravilnog cepanja folije, pregledan je preko milion puta, a mnoge žene zahvalile su se korisnici što im je olakšala život.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas