· · Komentari: 0
EKSKLUZIVNO

SAZNAJEMO: Srpske agencije pronašle način kako da "PREVARE" egipatski PCR test

Ambasada Egipta u Beogradu još uvek nije potvrdila informaciju da je srpskim turistima potreban PCR test za ovu zemlju.

1598010194_turisti.jpeg
Foto: Peksel

Turističke agencije Srbije organizovale su se i osmislile način kako da reše problem koji je nastao zahtevom egipatskih vlasti da je za ulazak u ovu zemlju neophodan PCR test za sve turiste.

Pročitajte još: Hoteli više NEĆE IZGLEDATI ISTO: Umesto peškira HIGIJENSKE VREĆE, umesto KLJUČA - mobilni: krećeTRANSFORMACIJA

Iako Ambasada Egipta u Beogradu još nije potvrdila da će PCR test biti neophodan za srpske turiste od 1. septembra, aviokompanija "Egipt Er" je objavila da će ga tražiti svima.

PCR test će biti potreban od 1. septembra.

Oni su objavili saopštenje da će od četvrtka 1. septembra tražiti PCR test na "kovid 19" ne stariji od 72 sata. Bez ovog testa niko, a ne samo srpski turisti, neće moći da uđe u njihove avione.

Crveno more čeka srpske turiste Foto: Peksel

Turističke agencije su odlučile da ne sede skrštenih ruku i poslale su zahtev Torlaku u kojem mole da se omoguće grupni termini za turiste koji putuju u Egipat. Naime, kako nezvanično saznajemo, turisti koji psredstvom agencija putuju u Egipat imaće posebne termine i bez reda će biti testirani.

Pročitajte još: "DVOJE DECE GRATIS": Crna Gora "zvrji" prazna, cene nikad niže, ĐETIĆI RADE SVE DA SPASU SEZONU

Razmatra se, čak, mogućnost da ovi "grupni testovi" budu jeftiniji od ostalih. Naime, dok je bila potrebna viza za ulazak u zemlje EU, srpske agencije su organizovale "grupne vize" uz pomoć grčke amabasade i bile su tri puta jeftinije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.