Oglas
· · Komentari: 0

Na pitanje zašto su u Herceg Novom ležaljke 10 eura, a svuda 3, 4 EURA, dobila sam odgovor koji će NALJUTITI mnoge: Ipak, za mene je to IDEJA GODINE!

Svi koji su ikada posetili Boku Kotorsku znaju da je većina plaža ovde relativno slična, posebno u gradskoj zoni.

1626167719_budva.jpg
Foto D. Milovanović
Oglas

Betonske su i kamenite, imaju svoj šmek, a sve je manje onih divljih i neuređenih i na istim je redovno gužva i borba za peškir.

No, ja volim šmek ovog dela Jadrana i uvek mu se rado vraćam, a kolima ili brodićem često obilazim neke ušuškane, predivne plaže koje nisu tako lako dostupne. Naravno, ponekad rado odem i na gradske plaže pa se i tu dobro provedem, te sam se pre nekoliko dana zaputila upravo ka jednoj od njih u Herceg Novom.

Sve plaže pored samog šetališta su identične, a videla sam da se i cene za ležaljku ne razlikuju puno - svuda su 3 do 4 eura. Sasvim pristojno, bar ako mene pitate, iako će svi da u glas da graknu KAKO SE U GRČKOJ LEŽALJKA NI NE PLAĆA KAD NARUČIŠ KAFU, što je istina samo ako letujete na Halkidikiju.

No, nekako se desilo da sam u moru istih plaža nabasala baš na onu gde je ležaljka čitavih 10 eura. Samo sekundu nakon pitanja koja je cene ležaljke, dobila sam i objašnjenje zašto je to tako.

"Jel imate decu? Ako imate - ovde za njih nije dozvoljeno", rekao mi je jedan od zaposlenih.

"Nemam", odgovorila sam zbunjeno, a on se nadovezao: "Ovde ih neće ni biti, nikog nema da vam skače nad glavom i pravi buku".

Iskreno, 10 eura mi je delovalo prilično puno za plažu koja ne nudi ništa posebno drugačije u odnosu na ostale, posebno ako uzmemo u obzir da je ležaljka na plaži udaljenoj 2 metra bila duplo jeftinija.

S druge strane već sam bila tu gde jesam, a i setila sam se užasne gužve i buke prethodnih godina, pa sam rešila da sebi priuštim taj "luksuz". I nisam pogrešila!

Zvuči okrutno i znam da će me sve premajke ikada razapeti na krst, ali provela sam dan u raju. Niko se nije drao, trčao oko moje ležaljke, cikao, plakao, besumočno skakao u vodu, prskao me do besvesti, uznemiravao, skakao oko mene i još bezbroj uznemiravajućih aktivnosti koje remete mir i relaksaciju!

Stavova je puno i sve ih poštujem, ali verujem da je uvek dobro imati izbor, pa tako i plažu gde je deci zabranjen pristup!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas