Oglas
· · Komentari: 0
APLIKACIJE

Kako da sakrijete da ste pročitali poruku na Viber, Facebook ili WhatsApp?

Rešenje za “Seen” je odavno tu i donosi se i funkcioniše na najfrekventnijim aplikacijama za razmenu poruka kod Android operativnih sistema

Depositphotos_75407979_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Odloženi odgovor na poruke koje smo pročitali ima rešenje! Naime, postoji rešenje za onaj problem kada ne želimo ili nismo u stanju da odgovorimo na poruku koju smo pročitali, a da njen pošiljalac ne vidi da je ista pročitana.

Pročitajte još: Tri STRANICE sa kojih možete skinuti stare igrice BESPLATNO

Iako mnogi poštuju tuđe vreme i privatnost, postoje trenuci kada nismo spremni da odgovorimo na viđene poruke, a istovremeno da ne napravimo problem time što će korisnik videti da je poruka pročitana. 

Pročitajte još: Korisno i jednostavno: Kako da sačuvate vaš laptop od pregrevanja?

Uz pomoć aplikacije “Unseen - No Last Seen” koja funkcioniše za Android operativne sisteme moći ćete da pročiitate poruke i da odgovorite kada to vama odgovara i sprečiti da o vama preovlada mišljenje da ne poštujete druge. 

Pročitajte još: Tri jednostavna trika: Kako da produžite životni vek svog laptopa?

 U nastavku vam donosimo, korak po korak, kako da instalirate ovu aplikaciju.

1. Na Play prodavnici pronađite aplikaciju “Unseen - No Last Seen”, preuzmite je i instalirajte na svoj mobilni ili tablet uređaj.

Pročitajte još: Sačuvajte svoje vreme: Kako da na najlakši način pronađete željenu fotografiju na Guglu?

2. Prilikom intstalacije i podešavanja, podesite je tako što ćete ispratiti navođenje i dodeliti joj neke dozvole, koje su neophodne kako bi uspešno funkcionisala.

3. Kada vam stigne poruka na Viber, Facebook ili WhatsApp, jednostavno pristupite aplikaciji “Unseen - No Last Seen” i tu pročitajte poruke umesto u originalnim aplikacijama. 

Aplikacija je vrlo jednostavna i zahteva da joj se dozvoli pristup samo nekim osnovnim komponentama sistema, ništa preterano duboko.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas