Oglas
· · Komentari: 0
rešenje

Trik za čišćenje televizora: Više nema ostataka mrlja i otisaka prstiju

Saveti za održavanje ravnog ekrana bez pruga i otisaka prstiju

1648218564_tv-set-g2f2909c91_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Kako bi televizor bio bez prašine, prljavštine i otisaka prstiju potrebno mu je redovno i pravilno čišćenje. Korišćenje pogrešnog metoda čišćenja kao što je direktno prskanje televizora oštrim hemikalijama može kao rezultat da ima trajno oštećenje.

Čišćenje ekrana televizora

Bez obzira koji tip televizora imate, preporučeni metod čišćenja ostaje isti. Sve što vam treba da očistite TV ekran je suva krpa od mikrovlakana koja je dizajnirana da nežno čisti i uklanja mrlje sa naočara, mobilnih telefona i sočiva fotoaparata.

Pročitajte još: ČETIRI NAJČEŠĆA KVARA NA LAPTOPU: Kako da ih prepoznate i otklonite

Da bi vaš televizor ostao bez mrlja, izbegavajte prethodno korišćene krpa za prašinu.

Postupak:

Obrišite ekran prvo u jednom smeru (horizontalno ili vertikalno), a zatim ga obrišite drugi put u suprotnom smeru da biste temeljno pokrili ceo ekran i uklonili sve tragove. Tokom brisanja često okrećite krpu jer skuplja prašinu.

Savet: Očistite ekran kada je televizor isključen jer je lakše videti i ukloniti pruge kada je ekran crn.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas