· · Komentari: 0
INTERNET

KRV pacijenata izlečenih od COVID-19 skuplja od PLAĆENOG UBICE

Crno tržište na internetu donosi sve bizarnije stvari koje se nude potrošačima. Najskuplji "predmet" trenutno je krvna plazma obolelih od korona virusa - 16.000 američkih dolara

covid-19-5080952_960_720.jpg

Globalna pandemija virusa rezultirala je i novom ponudom na crnom tržištu interneta - krvna plazma pacijenata, koji su se uspešno izborili sa korona virusom. Ukoliko želite krvnu plazmu izlečenih morate izdvojiti čak 16.000 dolara.

Usluga plaćenog ubice na crnom tržištu interneta je tri puta jeftinija od krvi pacijenta izlečenog od korone

Pročitajte još: Kako prebaciti podatke sa jednog na drugi operativni sistem mobilnog telefona? (VIDEO)

Polemika se povela oko pitanja da li je osoba koja prodaje svoju krv zaista preležala korona virus, ili je po sredi istančan ukus za biznis.

Pročitajte još: Da li smo ugroženi? Tokom rada od kuće svi smo koristili ovu APLIKACIJU, a Gugl ju je ZABRANIO iz opravdanog razloga

Najbizarnija činjenica je da je krvna plazma skuplja od unajmljivanja plaćenog ubice.

Naime, ranije sprovedeno istraživanje od strane Atlas VPN pokazalo je da su korisnici interneta na Dark web mogli da unajme plaćenog ubicu za samo pet hiljada dolara. Tako je plaćeni ubica tri puta jefitniji od krvne plazme.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.