Oglas
· · Komentari: 0

Aco Pejović ZAKASNIO na sopstveno venčanje: Pevač otkrio zanimljiv detalj iz svog života

Acu Pejovića su na svadbu povezli muzičari koji su takođe išli na njegovo venčanje da sviraju

1700638271_Foto-Ataimages.rs-Aco-Pejovic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Aco Pejović otkrio je jednu zanimljivu stvar iz svog privatnog života. On je već godinama u skladnom braku sa svojom suprugom Biljanom, a njih svoje su se venčali posle samo sedam dana zabavljanja.

- Šta je najgora stvar kod početka zabavljanja? - upitala ga je voditeljka na televiziji „Pink“.

- Što se posle sedam dana oženiš - rekao je Aco i nasmejao sve u studiju.

Aco je odlučio da ispriča i kako je izgledao dan njihovovg venčanja, a nije izostavio ni detalj da je na isto zakasnio.

- Jeste, zakasnio sam na svoje venčanje. Svirali smo moj kum i ja na Zlatiboru, a ujutru smo se stopom vraćali kući. Dok smo stopirali, zaustavio se jedan kombi. Na sreću ili na našu žalost, to je bio kombi sa muzičarima koji su pošli da sviraju na mojoj svadbi. Zamislite samo njihovu reakciju - prisetio se Pejović, pisao je "Kurir" ranije.

On nikada nije krio da je Biljana stub njihove porodice.

- Žena je gazda, ona je stub kuće. Na njenim plećima je sve. Ja tako gledam i mislim da je tako. Kod mene je žena gazda - rekao je pevač jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas