Oglas
· · Komentari: 0

Alek Boldvin definitivno slobodan čovek: Odbačene optužbe za ubistvo iz nehata

Alek Boldvin se više neće suočiti sa krivičnim prijavama nakon kobnog pucanja na snimanju filma "Rust"

1682061380_b15747c8af190d389939f4c4a811e0bff3b73889.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Optužbe protiv Aleka Boldvina nakon fatalne pucnjave na na snimanju filam " Rust" su deftinitivno odbačene.

Glumac (65) više se neće suočiti sa krivičnim prijavama zbog smrti snimateljke Haline Hačins. Alek je imao dve optužbe za ubistvo iz nehata zbog incidenta u oktobru 2021. Međutim, kada je u nedelju objavljeno da će ponovo početi da snima film, sve optužbe su odbačene. NJegovi advokati, Luk Nikas i Aleks Spiro, objavili su saopštenje u kojem su rekli:

- Zadovoljni smo odlukom da odbacimo slučaj protiv Aleka Boldvina i podstičemo odgovarajuću istragu činjenica i okolnosti ove tragične nesreće - prenosi Mirror.

Najnovija promena u slučaju dolazi nakon što je Alek zatražio da se tužba Halininih roditelja odbaci nakon što je rekao da su Olga Solovej, Anatolij Androsovič i Svetlana Zemko podnele tužbu za „dobijanje odštete“ nakon njene smrti. Prošlog meseca, okružni tužilac Santa Fea koji je optužio Aleka Boldvina za ubistvo iz nehata najavila je da će se povući iz tužbe.

Incident na snimanju filma Rust 2021. dogodio se kada je glumac pucao iz pištolja koji je bio napunjen pravim mecima. Prilikom pucanja povredio je i reditelja filma, Džoela Souzu. Ekipa je bila u maloj crkvi tokom pripreme za snimanje scene. Halina (42) je avionom prebačena u bolnicu u Novom Meksiku, ali je preminula od zadobijenih povreda. I Boldvin i oružarka filma Hana Gutijerez-Rid prvobitno su optuženi po dve tačke za ubistvo iz nehata zbog Haline smrti na setu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas